08/05/2024

10 000 patrioter protesterer mot erstatningsmigrasjon og asylinnvandring i Dublin

Tusenvis av irske patrioter marsjerte gjennom hovedstaden Dublin på mandag, for å protestere mot politikken med åpne grenser og den pågående erstatningsmigrasjonen. Den mye medieomtalte motdemonstrasjonen viste seg å være mager, med bare 100 deltakere.

«Få dem ut, få dem ut!» kunne høres tusenvis av ganger i Dublins gater på mandag. Opp mot 10 000 patrioter sendte et sterkt signal mot den venstreliberale politikken med åpne grenser og fortsatt erstatningsmigrasjon under dekke av «asyl» som en del av en «nasjonal protest». Lokale demonstrasjoner og protester har allerede funnet sted tidligere – i går var første gang folk gikk sammen i hjertet av Irland.

Motprotesten floppet

Den storstilte protesten får knapt noen medieoppmerksomhet; videoene og bildene som dokumenterer omfanget av folkemengden, finner foreløpig bare veien til offentligheten via X. Irske systemmedier snakker kun om «flere hundre deltakere» og fokuserer først og fremst på motdemonstrasjonen. Flyfotoene viser imidlertid at denne viste seg å være ytterst miserabel med bare hundre deltakere, og står i sterk kontrast til de patriotiske massene.

Norge ranet på høylys dag.
Forige innlegg

Norge – ranet på høylys dag!

Amerikanske tropper i Niger er tomme for livsviktige medisiner
Neste innlegg

Amerikanske tropper i Niger er tomme for livsviktige medisiner

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.