16/05/2024

Ikke en spøk: “Queer Planet” kommer ut i juni

Dokumentaren fra NBC fokuserer på "LHBTQI+-toleranse" blant dyreriket … Nei, dette er ikke satire.

Fra pride.com kan vi lese følgende:

Du vet om homofile pingviner og biseksuelle sjiraffer, men har du noen gang lurt på hvor homofil naturen egentlig er? En ny dokumentarfilm som kommer på Peacock, forsøker å svare på det spørsmålet – og svaret er at det er MYE.

I Queer Planet, en ny og opplysende dokumentarfilm fortalt av vår evige favoritt på Broadway, Andrew Rannells (Girls, Big Mouth, Girls5Eva), dykker filmskaperne dypt ned i det rike mangfoldet av dyreseksualitet og ekstraordinære skapninger.

Les også: Spania: Heterofile degradert til annenrangs borgere

“Vi har alle hørt om homofile pingviner, men denne filmen åpnet virkelig øynene mine for hele spekteret av LHBTQ+-atferd i naturen”, sier Rannells, som tar seerne med på en regnbuefarget reise gjennom fantastiske og naturlige dyreatferder, noen aldri før sett, som kaster lys over de mange ukonvensjonelle seksualitetene og kjønnene i den naturlige verden. I tillegg til Rannells fortellerstemme, kommer ulike forskere til orde og stiller spørsmål ved og avkrefter menneskets tradisjonelle oppfatning av kjønn og sex. Eller som traileren lover, for å vise oss de mange måtene “naturen er full av skeive overraskelser”.

Klassekampen heier frem “palestinaskjerf” til bunaden
Forige innlegg

Klassekampen heier frem “palestinaskjerf” til bunaden

Passage Press og Jonathan Keeperman rakryggede seiersmarsj fortsetter
Neste innlegg

Passage Press og Jonathan Keepermans rakryggede seiersmarsj fortsetter

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.