16/05/2024

India og Kina vil gjerne ha blåøyde barn

Hvite barn er politisk ukorrekt i Europa, men ikke i Asia.

Selv om India er et land med 1 milliard innbyggere, finnes det mer enn 19 millioner infertile par, og tallet er økende. IVF-eksperten Dr. Bakshi sier at 70 % av parene som søker IVF i India, ønsker seg lys hud og blå øyne. De krever en hvit baby med kaukasisk sæd og egg, og de får det hovedsakelig fra Øst-Europa og Spania.

Kinas nasjonale helsedepartement fastslår at formålet med sædbanker er å “behandle infertilitet og forebygge genetiske sykdommer”. I praksis betyr det at ikke-gifte kvinner ikke kan benytte seg av dem. I fjor var det kun 7,2 av 1000 som giftet seg.

Den antatte markedsverdien i Kina for fertilitets-tjenester er på ca $1,5 milliard. Etterspørselen etter tjenester i utlandet for kinesiske statsborgere er også i sterk vekst. Den danske sæd- og eggbanken Cryos Internationa,l har opprettet en kinesisk nettside og ansatt kinesisktalende medarbeidere. Amerikanske og europeiske sædbanker sier at de har et økende antall kinesiske kunder.

I Kina må sædgivere forbli anonyme, men internasjonale sædbanker tilbyr kvinner detaljer som hårfarge, bilder fra barndommen og etnisk bakgrunn.

“Hvis du velger å bruke en sæddonor, er sæd i bunn og grunn en handelsvare”, sier Carrie, en 35 år gammel alenemor som bor i sørvest-Kina, og som også har bedt om å få være anonym. Carrie sier at internasjonale sædbanker er mer sofistikerte enn de kinesiske, og at de “er i stand til å møte forbrukernes etterspørsel”.

Men eksperter sier at uavhengig av tilgangen på kinesiske eller kinesisk-amerikanske donorer, velger kvinner fortsatt å få blandingsbarn.

“I utgangspunktet er de utvalgte sædgiverne stort sett hvite”, sier Xi Hao, en klinisk koordinator i Beijing som hjelper kinesiske kunder med å få tilgang til en fertilitetsklinikk i California.

Zhan Yingying, en av grunnleggerne av organisasjonen Diversity Family, sier at det er sjelden hun har møtt en mor som har valgt en sæddonor med kinesisk etnisitet.

Egenskaper som doble øyelokk og blek hud blir ofte verdsatt i henhold til kinesiske skjønnhetsidealer.

“Før jeg valgte sæddonor, hadde jeg ikke tenkt på en bestemt rase”, insisterte Carrie, men etter å ha sett katalogen innså hun at hun hadde en preferanse for utenlandske fysiske trekk — og nå har hun to halvdanske barn.

Vestlige medier antyder “forståelse” for drapsforsøket.
Forige innlegg

Britiske medier ser ut til å rettferdiggjøre attentatforsøket mot Slovakias statsminister Robert Fico

En ulovlig innvandrer som ble deportert under Trump, fikk komme tilbake av Biden-regimet og drepte en tre måneder gammel baby …
Neste innlegg

En ulovlig innvandrer ble deportert under Trump, men fikk komme tilbake av Biden-regimet og drepte en tre måneder gammel baby …

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.