Biden

Vivek: Demokratene gir Biden en siste sjanse med debatt

Vivek Ramaswamy mener at Demokratene gir Joe Biden en siste sjanse ved å la ham delta i en debatt mot Donald Trump, men at hvis han mislykkes, noe han uunngåelig vil gjøre, vil de bytte ham ut med en ny kandidat.

I et intervju med Fox News sier Vivek, som har gode kontakter i Trump-leiren, at han tror den plutselige beslutningen om å la Biden debattere er en “felle”.

“På den ene siden er CNN vertskap, de kommer til å støtte Biden, prøve å få ham til å se så bra ut som mulig. Men legg også merke til at dette er den tidligste presidentdebatten i amerikansk historie, i juni. Hvorfor er det slik?” uttalte Vivek.

“Dette er et Hail Mary-forsøk for Biden, ettersom tallene hans er på vei nedover,” oppfordret Ramaswamy videre, og la til: “Dette er deres siste sjanse til å gi ham et desperat forsøk på å lykkes, og hvis han ikke gjør det, noe jeg forventer vil være tilfelle, gir det dem tid til å bytte ut noen andre for nominasjonen.”

“Det er en del av en større plan for en erstatningsplan de har hatt i arbeid,” konkluderte Vivek.

Se her:

Biden-kampanjen har produsert en liste med betingelser for debatten, og beskyldte deretter Trump for å “spille spill” ved å be om flere debatter.

En av Bidens betingelser er at RFK jr. ikke får delta.

Trump sier imidlertid at han gjerne ser at Kennedy deltar, så lenge han oppfyller støttekriteriene for å delta.

Trump sa til Scripps News på torsdag: “Jeg ville ikke hatt noe problem hvis han oppnådde det som er terskelen”, og la til: “Men han ligger veldig lavt og ser ut til å være på vei i den andre retningen, i feil retning.”

Trump fulgte opp med et innlegg der han skrev at han tror Biden ikke vil ha RFK med i debatten fordi han er “skarpere og langt mer intelligent enn Joe”. 

Kennedy selv sa at han vil “oppfylle kriteriene”, og ser frem til å delta.

CNN har opplyst at for å kunne delta i debatten må kandidatene få minst 15 % oppslutning i fire meningsmålinger og stå på stemmesedlene i nok delstater til å nå 270 stemmer i valgmannskollegiet.

Kennedys kampanje hevder å være offisielt på stemmeseddelen i seks stater og forventer å kvalifisere seg for ytterligere åtte.

RFK beskyldte også Trump og Biden for å “prøve å ekskludere meg”, noe han mener “undergraver demokratiet”.

Uansett hva som skjer, kommer det til å bli morsomt å se på:

Senest i forrige uke måtte en skole i Linz evakueres på grunn av en islamistisk bombetrussel. Massemigrasjon og islamisering øker terrortrusselen i Østerrike. Det måtte selv den statlige sikkerhetstjenesten innrømme da den nye rapporten ble publisert.
Forige innlegg

Statssikkerhetstjenesten advarer: Akutt terrortrussel i Østerrike

Selvbestemmelse for kanakene på sin øy, men ikke for franskmenn i sitt land?
Neste innlegg

Kraftige protester mot valglovsreformen i Ny-Caledonia

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.