Alice Weidel
Alice Weidel

“Jeg vil stå i front!” – CDU-ordfører støtter Antifa-ledet masseprotest utenfor AfDs partikonferanse

En stor protest er planlagt utenfor AfDs konferanse i Essen neste måned, og den lokale ordføreren har sagt at han vil være i front og ikke kan garantere for sikkerheten til AfD-medlemmer som deltar.

Under slagordet “Forhindre AfDs partikonferanse” har den voldelige organisasjonen Antifa i flere uker trommet sammen støtte til bussreiser til Essen på nettstedet “Widersetzen”. De ønsker å ta med venstreekstremister fra hele Tyskland til partikonferansen i Essen fra 28. til 30. juni.

En “bred allianse” av venstreradikale og venstreekstreme grupper vil slutte seg til den for å protestere mot partikonferansen. Og Essens overborgermester Thomas Kufen (CDU) ønsker å stå i spissen. Det vil bli en “stor protestbølge, og jeg vil selv stå i spissen”, lovet han WDR. I forkant av arrangementet hadde han uten hell forsøkt å kansellere leieavtalen som allerede var inngått med AfD.

Les også: Hva nå, Tyskland?

Borgermesteren og trusselen mot AfDs partikonferanse

Byrådslederen spådde også at “offentlig orden og sikkerhet kanskje ikke alltid kan garanteres” – en ganske implisitt trussel mot AfDs partikonferanse. Konferansen finner sted i messesenteret i Essen.

I umiddelbar nærhet av konferansestedet håper byen nå på at 80 000 demonstranter fra hele Tyskland og utlandet skal vise AfD at de – som borgermesteren uttrykker det – “ikke er velkomne”. I tillegg til Kufen og Antifa er det Jungsozialisten (ungdomspartiet til Sozialdemokratische Partei Deutschlands), Grüne Jugend (ungdomspartiet til Die Grünen), Allianz für Weltoffenheit, Solidarität, Demokratie und Rechtsstaat, Essen stellt sich quer, Aufstehen gegen Rassismus og ulike venstreorienterte grupper, fagforeninger og kirker som har oppfordret til masseprotesten ifølge den konservative avisen Junge Freiheit.

Les også: Götz Kubitschek har avviklet Institut für Staatspolitik

Protester tett på utstillingshallen

Ifølge nettstedet til det venstreekstreme VVN-BdA vil det i alt være “170 enkeltpersoner og representanter for organisasjoner og initiativer”. I tillegg til ulike demonstrasjoner og markeringer vil det bli arrangert et “mulighetenes marked” og konserter i løpet av de tre dagene. Arrangørene og muligens også overborgermesteren forsøker nå å tiltrekke seg kjente musikkband slik at enda flere motdemonstranter skal komme til Essen.

Det er viktig for alle involverte at protestene finner sted innenfor syns- og hørevidde av AfDs partikonferanse. Det vil også bli brukt “midler til sivil ulydighet”. Dette kan føre til en farlig spissrotgang for delegatene – særlig ettersom bysjefen ikke ønsker å garantere “offentlig orden og sikkerhet”. Besøkende til partikonferansen må gå inn og ut av lokalet til sammen seks ganger.

Medstrømsmedia er tause om hans bakgrunn og kriminelle rulleblad.
Forige innlegg

Abdulqhani er dømt for “rå og brutal” vold som “savner sidestykke”. Nå er han tiltalt for drap

Hele den vestlige verdens finansielle posisjon synes nå stadig mer nedadgående. Bare statsgjelden i USA nærmer seg nå 35 trillioner dollar, og Biden trykker penger for harde livet. Heller ikke Vest-Europa slipper unna tidenes pekuniære nedtur. I realiteten er vi vitner til mer enn en kollaps ala 1929. For nå er den tradisjonelle vestlige kultur i full, styrt avvikling.
Neste innlegg

Slaget om Vesten seiler opp!

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.  

Ikke glem

Biologisk mann tapte i retten: Får ikke delta som kvinne i sommer-OL

Biologisk mann tapte i retten: Får ikke delta som kvinne i sommer-OL

Dommen hylles som en viktig seier for kvinneidretten.
Foto: Boris Palmer. Offentlig eiendom.

Hvorfor stemte tysk ungdom på AfD? Profilert ordfører forklarer …

Boris Palmer, kanskje Tysklands mest kjente nåværende ordfører, tilskriver suksessen