Gen-Z og millennials ble solgt en stor løgn av det liberale utdanningskomplekset. Og de finner raskt ut at gradene deres er verdiløse.
Gen-Z og millennials ble solgt en stor løgn av det liberale utdanningskomplekset. Og de finner raskt ut at gradene deres er verdiløse.

29% av amerikanerne mener at høyere utdanning ikke er verdt det

Gen-Z og millennials ble solgt en stor løgn av det liberale utdanningskomplekset. Og de finner raskt ut at gradene deres er verdiløse.

Verdien av en høyere utdanning synker etter hvert som ungdommer innser at det er en stor svindel. Å pådra seg $100 000 i studielån for verdiløse kjønnsstudier i liberale indoktrineringsleirer, for så å uteksamineres og få en jobb som ikke krevde en grad – som eiendomsmegler eller bartender, slik mange millennials har erfart, har vært en stor oppvekker.

En ny undersøkelse fra Pew Research Center viser at 29% av personer i alderen 25 til 34 år sier at høyskolegrader ikke lenger er verdt pengene, og denne økende mistilliten risikerer å ytterligere implodere utdanningsboblen.

Her er høydepunktene fra den nye studien:

Bare en av fire voksne amerikanere sier at det er ekstremt eller veldig viktig å ha en fireårig høyskolegrad for å få en godt betalt jobb i dagens økonomi. Omtrent en tredjedel (35%) sier at en høyskolegrad er noe viktig, mens 40% sier at det ikke er så viktig eller ikke viktig i det hele tatt.

Omtrent halvparten (49%) sier at det er mindre viktig å ha en fireårig høyskolegrad i dag for å få en godt betalt jobb enn det var for 20 år siden; 32% sier at det er mer viktig, og 17% sier at det er omtrent like viktig som for 20 år siden.

Bare 22% sier at kostnaden for å få en fireårig høyskolegrad i dag er verdt det selv om noen må ta opp lån. Omtrent 47% sier at kostnaden er verdt det bare hvis man ikke må ta opp lån. Og 29% sier at kostnaden ikke er verdt det.

Gen-Z og millennials ble solgt en stor løgn av det liberale utdanningskomplekset. Og de finner raskt ut at gradene deres er verdiløse.

Verden skal bli ett - rike land fattiggjøres
Forige innlegg

Verden skal bli ett – rike land fattiggjøres

Japan har lenge vært skånet for erstatningsmigrasjon og etniske konflikter, men nå får landet en forsmak på kulturell berikelse.
Neste innlegg

Kriminelle kurdere i Japan: Skaper etniske spenninger

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.