Frankrike: Topp 10 mest ettersøkte forbryterne er ikke franskmenn
Frankrike: Topp 10 mest ettersøkte forbryterne er ikke franskmenn

Frankrike: Topp 10 mest ettersøkte forbryterne er ikke franskmenn

Ingen av dem har europeisk avstamning.

Interpol publiserer på sine nettsider alle kriminelle som er etterlyst over hele verden. Av spesiell høy prioritet er “Røde notiser”, som vanligvis peker på alvorlige forbrytere. I Frankrike og mange andre europeiske land er det imidlertid som regel ikke snakk om vertsbefolkningen.

Deres navn er Amra Mohamed, Chibouni Wissem eller Magassa Babakar. De har alle tre ting til felles: De står øverst på Interpols etterlysningsliste, de har fransk statsborgerskap, og ingen av dem er av europeisk avstamning. Den førstnevnte, Amra Mohamed, rømte så sent som forrige tirsdag under en dødelig frigjøringsaksjon fra en fangetransport. To tjenestemenn ble skutt av hans medskyldige, og flere andre ble skadet. Den rømte fangen anses som leder av en narkotikabande og er etterlyst for grovt ran og drapsforsøk. Det er sannsynlig at han vil prøve å rømme til utlandet, og derfor utstedte Interpol en “rød notis“.

Les også: [Video] Fangetransport angrepet i Frankrike, flere fengselsbetjenter drept

Ikke et eneste fransk ansikt

Den neste på listen er Mamadou Sakho, som er etterlyst for motstand mot offentlig myndighet, stakk fra en ulykke og kjøring i høy hastighet. Han er tydeligvis afrikaner, men på grunn av sitt pass dukker han opp på listen over etterlyste franskmenn hos Interpol. Andre personer som er etterlyst for organisert kriminalitet i Frankrike, er araberne Chibouni Wissem og Achref Belguidoum som også er ettersøkt for drapsforsøk. Også den 23 år gamle afrikaneren Magassa Babakar er ettersøkt for organisert kriminalitet og drapsforsøk.

Les også: Vi minnes Dominique Venner: Tok livet av seg for å vekke det franske folk

Konsekvenser av masseinnvandring

Et lignende bilde går igjen i nesten alle europeiske land. Enten det er Tyskland, Østerrike, Danmark eller Storbritannia, er det som regel kriminelle migranter fra arabiske og afrikanske områder med “røde notiser” som har pass fra det aktuelle landet. På listen til Tyskland finner man en etnisk tysker først på femteplass, i Storbritannia er 6 av de 10 mest ettersøkte opprinnelig fra Afrika eller Midtøsten. Ikke overraskende er denne gruppen overrepresentert i kriminalstatistikkene og fremtrer i forbindelse med spesielt groteske forbrytelser, som nylig i Paderborn.

I tillegg til Interpols etterlysningsregister bør det opprettes et remigrasjonsregister som forbyr innreise til Europa for ikke-europeere med kriminell bakgrunn.

Kilde: Heimatkurier.at.

Flere kritiserer riksmediene sin dekning av drapet på en ung kvinne i Porsgrunn.
Forige innlegg

NRK villeder fortsatt sine lesere om biologisk mann tiltalt for drap på biologisk kvinne

GUJ
Neste innlegg

Geir Ugland Jacobsen gjenvalgt som leder i Norgesdemokratene

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.