Hamas hevder de har tatt israelske soldater til fange
Hamas hevder de har tatt israelske soldater til fange

Hamas hevder de har tatt israelske soldater til fange

Israels væpnede styrker (IDF) svarer at det ikke stemmer.

Hamas’ talsmann hevder at organisasjonen har utført en vellykket operasjon i byen Jabalia på Gazastripen i dag, hvor en gruppe israelske soldater ble lokket inn i en tunnel før de ble overfalt. Dette skal ha resultert i at flere av soldatene ble drept eller såret, og minst én soldat skal ha blitt tatt til fange.

Det israelske forsvaret har benektet at noen soldater ble tatt til fange i Nord-Gaza i dag, til tross for påstandene fra terroristgruppen.

Hamas har utgitt et opptak som de hevder viser kidnappingen av en av de israelske soldatene. Opptaket viser nesten ingenting bortsett fra det som ser ut til å være en kropp som blir dratt, sammen med minst tre kits, inkludert vester og rifler.

Siden starten av Rafah-kampanjen har Hamas økt sin psykologiske krigføring, rettet primært mot det israelske publikumet og vestlige tilskuere. Hamas har publisert en rekke videoer med mål om å undergrave den israelske regjeringen og provosere familiene til gisler. Mange av disse publikasjonene er tekstet på engelsk, noe som er en uvanlig metode for Hamas.

Elon Musk: KI vil gjøre alt bedre enn deg og gjøre det å ha en jobb overflødig
Forige innlegg

Elon Musk: KI vil gjøre alt bedre enn deg og gjøre det å ha en jobb overflødig

Norske eksperter er bekymret, men media er tause om dramatisk opptrapping i Ukraina-krigen.
Neste innlegg

Ukrainsk droneangrep på Russisk radaranlegg øker atomspenningen

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.