Matrix
Matrix

Er våre politikeres drøm å skape et Matrix der vi blindt følger?

Med løgn skal landet bygges?

Av: Rune Chr. Tollefsen.

Med lovnader og løgner forsøker våre politikere å forlede oss til å gi de våres stemmer så de selv kan fronte sin politikk og selv få makt. At de underveis i prosessen avviker fra deres lovnader og løfter blir feid vekk, knapt med en unnskyldning. Pr. i dag finnes det bare ett parti som har sagt unnskyld til folket for deres deltakelse i den energipolitiske krisen vi nå står i. For det er en krise vi må forhindre å utvikle seg. Statkraft lover bort kraft de ikke har tilgjengelig, men som de satser på blir utbygd med mer rasering av vår natur. Elektrifiseringen av Melkøya med planene om vindturbin industriområder i Finnmark er bare et moment. Freyr batterifabrikk, Google datasenter og TikTok med mange andre er bare litt av det som er slått opp i media.

Man konstruerer et kunstig energiunderskudd som er selvpåført ved disse avtalene. Vår statsminister Støre står velvillig med lommeboken på vidt gap så alle kan forsyne seg av folkets penger for å betale lederlønninger i millionklassen. For det er du og jeg som kommer til å betale for dette i økte utgifter, nettleie, strøm, mat og alt annet som med høyere strømpriser får økte kostnader. Det er sluttbrukeren som må ta regningen til slutt.

Hva som er «sannheten» i det våre styrende partier serverer og media som nyttige slaver følger blir mer og mer fordekt i et forsøk på å lulle oss velgere inn i en illusjon om sannheten, fakta og konsekvenser.

Se på de to siste utenlandskablene som ville øke strømprisene med 3 – 4 øre. Se på Erna Solberg (H) og hennes mann som styrte landet i 8 år. Og nå på all galskapen Arbeiderpartiet med Støre, Aasland, Barth Eide har stelt i stand. Det blir rett og slett for mye å ramse opp alt.

Fra å være det lille landet i Europa der vi hadde fortrinn med billig strøm til å konkurrere med utlandet, kunne vi skape industriarbeidsplasser i små byer – noe hele Norge tjente på. Vi fikk en velferdsstat som kunne ta vare på sine egne. Til å bli et batteri for Europa og EU som drenerer oss og gir fanden i virkningene dette har for vårt land, innbyggere og levesett.
Eiere av bedrifter flytter ut av landet for at de blir skattet i hjel av et griskt regime. Strømprisene er så høye at bedrifter går konkurs eller flytter alt til land som har bedre vilkår. Det ser ut som de styrende partiene gjør alt de kan for å frata Norge som en suveren stat å bestemme selv.

Det er på tide å våkne opp og se realitetene i øynene for hva som skjer med vårt land. Ta konsekvensen av det og bruk stemmeretten din til å påvirke landets fremtid.

Forbilde for Europa?
Forige innlegg

Danmark plasserer utenlandske fanger i Kosovo – deretter følger utvisning

Notis: Mistenkt pakistaner ble aldri avhørt ...
Neste innlegg

Notis: Mistenkt pakistaner ble aldri avhørt …

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.