Brannstasjon lagt ut for salg på Finn
FOTO: ØYVIND EIKRE / MEGLERHUSET RELE

Brannstasjon lagt ut for salg på Finn

"Pent brukt" brannstasjonen til salg på Finn.no.

Bømlo-ordfører Morten Helland (KrF) kunne i sist måned skli ned brannmannsstolpen på den nye brannstasjonen på Svortland. Dette medfører at den gamle brannstasjonen kunne bli lagt ut for salg.

Bygget fra 1996 er på 237 kvadratmeter og har dobbel garasje og kontor. Prislappen er 2,8 millioner kroner.

– Bygget er i grei stand, sier Morten Velde hos Meglerhuset Rele i Haugesund, som står for salget. Han forteller at det har vært interesse for bygget, og at de allerede har hatt en visning. Dette melder Radio Haugaland.

Den tidligere brannstasjonen består av en stor dobbel garasje og flere kontorer. Første etasje på 154 kvadratmeter inneholder en dobbel garasje med ca 3,6 meter takhøyde, to kjøreporter på 3,5×3,5 meter, en avløpsrist i gulvet, mesanin for ventilasjonsanlegg og lagring, et kontor, et lager samt garderobe med WC og dusj.

I andre etasje, som er på 83 kvadratmeter, finner man en kontorfløy med tre romslige kontorer, et stort pauserom med kjøkkenkrok og WC.

Eiendommen ligger sentralt til i Bremnes som er sentrum i Bømlo kommune,  i Vestland fylke. Det meldes om enkel adkomst og kort avstand til andre butikker og offentlige tjenester. Den er også godt plassert med hensyn til transport, med kun 16 minutters kjøring til E39 som tar deg nordover mot Bergen og sørover mot Haugesund og Stavanger.


Troll, trollere, trollest.
Forige innlegg

Troll, trollere, trollest

Etter Iron Dome-angrep, avfyrer Hizbollah sin første rakett mot israelske jagerfly, USA frykter iransk intervensjon
Neste innlegg

Etter Iron Dome-angrep, avfyrer Hizbollah sin første rakett mot israelske jagerfly, USA frykter iransk intervensjon

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.