Første måned for «Uten Filter»
Image by Gerd Altmann from Pixabay

Første måned for «Uten Filter»

Når vi nå gjør opp status etter første måneds drift for «Uten Filter», så ser vi at mediekanalen allerede har bygd opp en solid leserskare.

Av: Øyvind Eikrem, redaktør

Så langt har vi publisert i overkant av 200 nyhetsartikler om forhold i Norge og rundt om i verden, utgitt meningsinnlegg fra innsendere og kommet med redaksjonelle kommentarer. Den røde tråden for de sakene som vi omtaler er det nasjonalkonservative og patriotiske perspektivet vårt.

Tallenes tale viser at drøyt 20,000 forskjellige personer (unike IP-adresser) har vært inne på vår side og lest en eller flere artikler. Samlet antall besøk er ca. 130,000. I tillegg ser vi at svært mange av de som har vært innom også kommer tilbake dag etter dag i søken etter nyheter og kommentarer. Dette er en start som redaksjonen er godt fornøyd med.

I sosiale medier har vår Facebook-side så langt på over 2000 personer som følger den, og vi har nådd ut til over 34,000 personer med vårt innhold der.

Men dette er bare begynnelsen for «Uten Filter». Vi ønsker selvfølgelig å utvide vår krets av lesere i tiden framover.

For å ha et enda mer attraktivt produkt for våre lesere, så vil vi i løpet av kort tid sørge for at plattformen får et kommentarfelt hvor leserne også kan komme til orde.

Vi vil også komme med en tekst-til-tale-løsning, slik at leserne våre kan lytte til artiklene som vi utgir.

Vi jobber nå med å etablere vår radiokanal. Vi har allerede fått lisens for kanalen, så det står bare på tid for å få dette i virksomhet. Våre videoprodukter, med intervjuer og samtaler, vil også komme sterkere fram i månedene framover.

Samtidig vil vi be om hjelp fra våre lesere til å nå ut til flest mulig. En måte vi kan gjøre det på, er at leserne deler våre artikler i sosiale medier. En annen er å invitere ens Facebook-venner til å følge siden vår. Videre vil vi minne om at vi gjerne mottar tips om interessante saker eller nyhetsartikler. Vi mottar også gjerne innlegg fra eksterne bidragsytere.

«Uten Filter» er underveis. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Advarer om ny svindelbølge
Forige innlegg

Advarer om ny svindelbølge

Voldsbølge mot AfD-politikere fortsetter – tre angrep på én dag
Neste innlegg

Voldsbølge mot AfD-politikere fortsetter – tre angrep på én dag

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.