Illustrasjonbilde: @knowthenation på X.
Illustrasjonbilde: @knowthenation på X.

Strutseredet Notodden

I morgen holder SIAN politisk markering i knivsvingerbyen Notodden.

Av Lars Thorsen, leder av Stopp islamiseringen av Norge (SIAN)

Det har vært syv avisartikler om SIAN sin politiske markering i Notodden, før arrangementet er gjennomført. Dette forteller oss at det er en frykt hos regimet, systemmedia og aktivister som har valgt å heie på bortelaget i islams selverklærte krig mot menneskeheten. En frykt for å delta i samfunnsdebatt om den alvorligste trussel mot Norge og innfødte nordmenn siden istiden.

Islamproblemet blir ikke borte dersom du vender ryggen til. Det forsvinner ikke selv om du ignorerer det. Gad Saad introduserte i «The Parasittic Mind» begrepet «Ostrich Parasitic Syndrome» for å beskrive at folk metaforisk stikker hodet i sanden for å unngå ukomfortable sannheter eller fakta som utfordrer deres egen tro, oppfatning eller ideologi. Notodden er ikke alene om å være et strutserede, men denne tilnærmingen til islamproblemet er dødelig for individet og for samfunnet.

Av samfunnsdebattanter med engasjement til støtte for islamiseringen av Norge, skiller den siste seg ut. Sulaf Chamseddin oppfordrer folk til å ikke delta i demokratiet på torvet men hun tilbyr til forskjell fra andre, substansielle argumenter. Dårlige, men dog, argumenter.

Demokratiet dør uten fri meningsbrytning og sannhetssøken. Det er en borgerplikt å sette seg inn i viktige samfunnsspørsmål. Da må du nødvendigvis risikere å høre fakta du synes er ubehagelige.

Sulaf peker på religionsfriheten. SIAN har aldri nektet muslimer å ha et åndelig forhold til en gud. Islam er dessverre ikke en religion, det er derfor muslimene selv kaller islam for en deen og et komplett system for samfunnsstyring. Islam er i hovedsak politikk, jus og militærvesen. Det er grunnen til islams ekspansjon og okkupasjon utenfor Arabia. Islamsk Råd Norge sier i likhet med islams oppfinner, at sharia/koranen står over norsk lov. Folk som følger Muhammeds islamversjon er shariasvin og de skal deporteres.

Plussord som toleranse og brobygging er uten effekt i dagens Norge. De fleste innfødte har oppdaget at islam er intolerant, voldelig og det som verre er. Å bygge bro med enveiskjøring der islams brofundament står i arabisk ørkensand er selvskading på høyt nivå.

Sulaf er også begeistret for at offiserene i moskéene befaler unge jihadister til å ikke møte frem på torvet. Dette fordi offiserene vet at ungdommen er ekstremt voldelig. Tiden for offentlig menneskeslakt av nordmenn er ikke inne ennå. Men at det vil skje er udiskutabelt, siden muslimene har en befaling fra Allah om å slakte nordmenn. At moskéene slik bekrefter nøyaktig det SIAN hevder, reflekterer ikke Sulaf over.

Enhver oppfordring til boikott av demokratiet på denne måten, beviser at samfunnet er sykt, at sykdommen heter islam og at de som vil erstatte demokrati med islam er minusfolk.

Sulaf viser til begivenheten da SIAN i 2021 gjestet USN i Drammen og forklarte studentene de grunnleggende sannheter om islam, ved å vise til islams egen teologi. Til tross for hennes tilstedeværelse hevder hun at «De er bare sinte». For det første er påstanden beviselig feil (har hun glemt at vi gjorde opptak?), for det andre er det irrelevant. Mye tyder på at hun ønsker å dra fokus vekk fra det materielle innhold i SIAN sin faktabaserte islamkritikk. En sannhet blir ikke mindre sann basert på budbringerens sinnsstemning.

Dårlige værutsikter og enormt lokalt engasjement mot demokratiet til tross: Notoddens innbyggere får anledning til å lære om hvorfor shariafolket begår så mange forferdelige ugjerninger mot både innfødte og andre muslimer, i deres nærmiljø. Velger du å stikke hodet i sanden, vil shariafolket sørge for at du går ut av genpoolen. Hvis du bruker friheten til å ikke forsvare friheten, mister du både den og livet.

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.