Illustrasjonbilde.
Illustrasjonbilde.

«Uten Filter» har åpnet sine kommentarfelt

Nå kan de interessante diskusjonene ta til.

Våre lesere har helt siden oppstart klart sagt ifra til redaksjonen at «Uten Filter» bør gi dem anledning til å kommentere våre nyhetssaker. Det er et krav vi har ønsket å etterkomme. Vi vet også at kommentarfelt er noe som gjør nettsteder populære.

Dermed har fra i dag alle artikler kommentarfelt. Leserne kan nå uttrykke sine meninger under selve teksten.

Det vil sikkert utvikle seg mange interessante diskusjoner i kommentarfeltene.

Imidlertid er vi klare på at vi i redaksjonen må godkjenne kommentarene som legges ut. Ikke fordi vi vil sensurere, men fordi vi må (også av rettslige grunner) øve en viss kontroll over hva som publiseres på vår plattform. Et minstemål av kvalitet forutsettes. Alt kan ikke aksepteres av innhold: Vår praksis vil godta mye, men oppslag sjikane, tøv, ren gjentakelse, avsporinger osv. vil ikke få anledning til å stå i vårt kommentarfelt. Sånn er det.

Vi vil også minne om at alle meninger i kommentarfeltene står for det som skriver dem sin regning.

Der hvor «Uten Filter» har et syn, så vil det framkomme på nettstedets egne redaksjonelle spalter.

God fornøyelse!

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.