[VIDEO] Michael Knaapen, lederen for "LGBTQ Democrats of Maryland", fersket når han skal voldta en mindreårig gutt
Foto: Michael Knaapen. Skjermbilde fra Youtube.

[VIDEO] Michael Knaapen, lederen for “LGBTQ Democrats of Maryland”, fersket når han skal voldta en mindreårig gutt

Ytterligere en lederskikkelse i homobevegelsen tatt med buksene nede ...

Den Amerikanske “pedojegeren” Alex Rosen fanget Knaapen i en dekkoperasjon der han forsøkte å møte den mindreårige gutten for homosex.

Videoen som viser når det profilerte homo-politikeren blir konfrontert er sett over 1,4 milloner på X (tidligere Twitter):

Saken fortsetter under.

Countylocalnews.com rapporterer:

Nyheten om denne hendelsen har sendt sjokkbølger gjennom samfunnet, og vekker bekymring for mindreåriges sikkerhet og for påliteligheten til personer i maktposisjoner. Det er en sterk påminnelse om hvor viktig det er å være årvåken og ansvarlig når det gjelder å beskytte sårbare personer mot utnyttelse og skade.

Som aktivt medlem av LGBTQ Democrats of Maryland har Knaapens påståtte handlinger ikke bare svekket hans eget omdømme, men også kastet en skygge over organisasjonen som helhet. Avsløringen har fått vidtrekkende konsekvenser, og har utløst diskusjoner om behovet for strengere bakgrunnssjekker og screeningprosesser for personer i lederroller.

Les også: LA byråd fjerner u-sving skilt i homofilt nabolag på grunn av “homofobi”

“Pedojegeren”Alex Rosen, som er kjent for sitt arbeid med å avsløre personer som forgriper seg på mindreårige, har nok en gang vist hvor viktig hans innsats er for å sikre unge menneskers velferd. Hans engasjement for å forfølge rettferdighet og stille lovbrytere til ansvar har gitt ham respekt og beundring fra mange i samfunnet.

Det faktum at Knaapen ikke bare var en leder innenfor LGBTQ Democrats of Maryland, men også medlem av Maryland Democratic Party Executive Committee, er spesielt bekymringsfullt. Det reiser spørsmål om hvordan noen i så innflytelsesrike posisjoner kan engasjere seg i slik rovdrift, og understreker behovet for økt åpenhet og tilsyn i politiske organisasjoner.

I lys av disse urovekkende avsløringene er det avgjørende for LGBTQ Democrats of Maryland og Maryland Democratic Party å iverksette raske og avgjørende tiltak. Dette innebærer blant annet å gjennomføre grundige etterforskninger, implementere strengere retningslinjer og protokoller og sørge for at de som blir funnet skyldige i forseelser, blir stilt til ansvar for sine handlinger.

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.  

Ikke glem

Hvor det er mest og minst vanlig å være LHBT+

Hvor det er mest og minst vanlig å være LGBTQIA+

Sosial smitte spiller en avgjørende rolle.