Har Tyskland og Frankrike omsider fått nok av utakknemlig innvandring?
Bilde: Fra video

Har Tyskland og Frankrike omsider fått nok av utakknemlig innvandring?

Ungdommer fester, og de nye populære låtene dreier seg om å kaste innvandrerne ut av landet.

Av: Karl Nicolai Ullman

Tyskerne startet dette nylig på partyøya Sylt med: “Ausländer raus, Deutschland den Deutschen” (Utlendinger ut, Tyskland for tyskere).

Franske ungdommer svarte nettopp med: “Je ne partirai pas”, Si, si tu pars” (Jeg reiser ikke, jo det gjør du).

Innvandringspolitikken i Europa og USA har slått fullstendig feil. Her i Europa finnes det millioner av innvandrer som skulle vært sendt ut. Enten fordi de har fått avslag på opphold, fordi de med asyl reiser på ferie til hjemlandet, har kommet seg inn illegalt — eller av en mengde andre årsaker.

Mange land har lover som tillater at de sender ut voldsdømte innvandrere, men de lar likevel være å sende dem ut. Grunnene kan være mange, men det er en hel industri bygget rundt innvandring. Staten er en villig betaler, og det er mange NGO’er (Ikke-statlige organisasjoner) som også lever fett på statlig støtte.

I Norge kommer det årlig inn nesten 30.000 innvandrere. Over 10.000 av dem er familiegjenforeninger. Det er kun et mindretall av disse som greier å få seg en fulltidsjobb i Norge i løpet av 10 år. Vi snakker om veldig mange munner å mette, boliger, skoleplasser, tolker, sykehusplasser, legebesøk, rettssaker m.m.

FRP er det eneste partiet på stortinget som påstår at de skal begrense innvandringen. Det har de så langt ikke gjort noe med. Det har blitt med flotte løfter fra Sylvi, og velklingende utsagn fra luremus som CTG, Jon Helgheim og Per-Willy Amundsen. Disse fungerer som fluefangere, og trekker innvandringskritiske folk til partiet — til tross for at ingen av disse har noensinne fått gjennomslag for sine fagre utspill.

Mannlige innvandrere er overrepresenterte i kriminalstatistikker og i fengsel. Dette koster samfunnet enorme summer. For mange år siden var det et innlegg i Resett, som hevdet at innvandringen kostet det norske samfunnet over 250 milliarder årlig. Dette er så mye penger at folk flest ikke forstår (Forsvarsbudsjettet lå da på ca. 60 mrd.).

Vi snakker om ca. 125.000 stk. Porsche cab til 2 mill. pr. stk., eller nærmere 600 km. med bil folk flest kun drømmer om — hvert år for dine skattepenger!

Vi kunne bygget mange sykehus- og sykehjemsplasser for disse pengene. Nordmenn kunne sluppet høye strømregninger og drivstoffpriser. Vi kunne fått fornuftige matpriser igjen. Politiet kunne begynt å ansette flere politifolk for å beskytte norske borgere. Nå er norske “shitcoin” så lave i kurs, at vi får kun 65 danske for 100 norske. Da er det ikke like deilig å være norsk i Danmark lenger…

Det er over høy tid at nordmenn, og de som elsker Norge, stemmer med hodet. Det er tross alt deres egen og deres barns fremtid det dreier seg om. Ikke la Norge bli et nytt “Shithole Country”. Vi ser allerede tegnene godt synlig i Oslo og enkelte små byer.

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.