Biden - en mumlende president
Bilde: Daily Wire MEME

Biden – en mumlende president

Det er sjokkerte folk på begge sider i USA nå. Det kan se ut som om Demokratene nå ønsker å bytte ut "Mumbling Joe".

Debatten i USA mellom utfordrer Donald Trump og sittende president, Joe Biden, var en selsom affære.

President Donald Trump har tidligere bedt om at det skal taes blodprøve av dem begge før debatten, men dette har blitt blankt avslått av Biden sine folk.

Tidligere har vi sett Joe Biden svinge mellom en mumlende gamling med alzheimer, og innimellom overraskende skarp og klar. I natt må noen ha bommet kraftig med medisinene. Mange mener dette kan være gjort med vilje fra de som står bak Biden, men som nå ønsker å skifte han ut.

Kelly O’Donnell, Senior White House Correspondent for mediekanalen NBC News, bortforklarer hans elendige opptreden med at Biden er forkjølet:

Her er et klipp hvor Biden forsøker å bortforklare de voldsomme økningene i drap og voldtekter, begått av illegale innvandrere, som han selv i løpet av nesten 3,5 år har latt strømme fritt over grensen fra Mexico. Mer enn 10 millioner har blitt sluppet inn og blitt flydd eller busset rundt i hele USA:

Her mumler Biden om helsesystemet i USA. Kjendis, satiriker og podcaster, Russel brand, skrev bl.a. dette på X/Twitter: “…I can’t believe that just happened.”

Joe Bidens kone, Jill, måtte komme og hjelpe han av scenen.

Joe Biden er Demokratenes presidentkandidat for valget i november. Spørsmålet nå er hvem som skal erstatte han. Vanligvis begynner ikke debattene i USA før på høsten, og det spekuleres derfor om hvorvidt den tidlige starten skyldes at Biden skal byttes ut. Camela Harris er visepresident, men regnes av mange som fullstendig ubrukelig i den stillingen hun allerede har — og som president.

En av de det ryktes at skal stille, er guvernør i California: Gavin Newsom. Mange mener han har ødelagt California fullstendig. Etter at han tok over i California, har de for første gang endt opp med flere som flytter ut enn inn i staten.

Andre mener det er kona til tidligere president Barack Obama, Michelle Obama, som skal stille til valg som president.

Uansett vil vi nok i august se hvem som dukker opp på arenaen fra Demokratene i USA.

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.  

Ikke glem

Joe Biden trekker seg allerede denne helgen?

Joe Biden trekker seg allerede denne helgen?

Joe Biden har tidligere sagt at han skal fortsette inntil
Trump større enn Biden etter kun 24 timer på TikTok

Trump større enn Biden etter kun 24 timer på TikTok

Fikk 3,5 millioner følgere.