Se debatten her: Krise for Biden - "har fått toppdemokrater til å diskutere å erstatte ham"
Foto: Skjermbilde fra Youtube.

Se debatten her: Krise for Biden – “har fått toppdemokrater til å diskutere å erstatte ham”

Etter nattens debatt har amerikanske medier rapportert om dyp bekymring og uro blant demokratene.

Joe Bidens prestasjon har vekket sterke reaksjoner og skapt en bølge av panikk innen partiet.

Ifølge den venstreorienterte avisen Politico har flere demokrater uttrykt både forbauselse og forvirring over Bidens opptreden under debatten. Avisen skriver: “Alt Joe Biden trengte å gjøre var å gjenta prestasjonen fra sin tale om nasjonens tilstand. I stedet hakket han. Han snublet. Og med mindre enn fem måneder til november, spilte han rett inn i demokratenes verste frykt — at han kaster bort denne valgkampen til Donald Trump.”

Saken fortsetter under.

Jay Surdukowski, en demokrat fra New Hampshire, gikk så langt som å erklære: «Biden er ferdig, jeg kaller det nå,» til Politico.

The Hill har på sin side overskriften: «Demokratene i full panikk etter Bidens vaklende prestasjon,» mens den venstreorienterte The New York Times skriver at Bidens opptreden «har fått toppdemokrater til å diskutere å erstatte ham» som partiets kandidat.

President Biden håpet å bygge nytt momentum for gjenvalgskampen sin ved å gå med på å delta i debatt nesten to måneder før han formelt skal nomineres. I stedet førte den stotrende og fragmenterte opptredenen hans torsdag kveld til en bølge av panikk blant demokratene og gjenåpnet diskusjonen om han i det hele tatt burde være partiets kandidat, skriver The New York Times.

CNN rapporterer også om debatten, som de var vert for, hvor Van Jones beskriver Bidens prestasjon som «smertefull» å se på.

Bidens svake opptreden har utløst en bølge av intern diskusjon blant demokratene om veien videre i valgkampen. Mens noen forsvarer Bidens innsats, peker flere på behovet for å vurdere andre alternativer for å styrke partiets sjanser til seier.

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.  

Ikke glem

Joe Biden trekker seg allerede denne helgen?

Joe Biden trekker seg allerede denne helgen?

Joe Biden har tidligere sagt at han skal fortsette inntil
Trump velger James David Vance som visepresidentkandidat

Trump velger James David Vance som visepresidentkandidat

48 timer etter å ha blitt skutt ...