Er Espen Teigen najonalkonservativ, eller har han alltid vært det?
Illustrasjonsforo: Espen Teigen. Kilde: Skjermbilde fra Youtube.

Er Espen Teigen najonalkonservativ, eller har han alltid vært det?

Sammen med Rebecca Mistereggen hadde nyansatte Espen Teigen en god podcast i Document Radio med en analyse av Joe Bidens katastrofale debatt mot Donald J. Trump

Av: Kristian Kahrs

Sammen med Rebecca Mistereggen hadde nyansatte Espen Teigen en god podcast i Document Radio med en analyse av Joe Bidens katastrofale debatt mot Donald J. Trump. Hans Rustad ser ut til å ha gjort et godt valgt med å ansette Teigen.

Imidlertid, når vi vet at Teigen har vært høyre hånd for Sylvi Listhaug, som mener nasjonalkonservativisme høres litt ut som nasjonalsosialisme. Listhaug har uttalt at hun vil foretrekke Biden fremfor Trump. Derfor har jeg følgende offentlige spørsmål til Teigen:

  • I podcasten gir du klar støtte til Trump over Biden. Har du alltid hatt denne meningen, eller har du endret mening den siste tiden?
  • Og siden FrP ikke vil defineres som nasjonalkonservativ, og at vi derfor har gleden av å ha eminente Geir Ugland Jacobsen som leder av Norgesdemokratene, vil du definere deg som en liberalist eller nasjonalkonservativ?

Se Document Radios analyse:

Saken fortsetter under.

Joe Biden er den dårligste og farligste presidenten USA noensinne har hatt. Jeg så debatten, meget pinlig for korrupte Biden, hvor Trump fikk inn mange poenger om Hunter og korrupsjonen i Ukraina. 

Nå forventer jeg at DNC finner en ny kandidat, og jeg tipper de trekker frem Michelle Obama slik at Barack kan få sin tredje periode. Djupstaten tar ikke dette uten å slå hardt tilbake, men for oss som gjerne ikke vil at tredje verdenskrig skal starte, må vi håpe og be om at Donald Trump knuser motstanden i november.

Vi får bare håpe Trump nå endelig kan levere bedre enn forrige gang han ble president. Han må nå levere og sparke tusenvis fra djupstaten.

Det er også viktig å huske a dette ikke kun dreier seg om Bidens elendige debatt og manglende kognotive evner . DNC er dypt ansvarlige for å stille med en sånn kandidat til å lede verdens mektigste land. Det finnes intet demokratisk i Democratic National Committee, som er det offisielle navnet for USAs demokratiske parti. Hele systemet må byttes ut for å fjerne de neoliberale krigshisserne. Det gjelder også RINO folk som Lindsey Graham og store deler av RNC, selv om Trump synes å ha kontroll. MAGA må ta makten totalt i RNC.

Håpet er at flere FrPere står frem som nasjonalkonservative som setter Norge først.

For de som ikke har fått med seg debatten, er den tilgjengelig her: 

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.  

Ikke glem

Trump velger James David Vance som visepresidentkandidat

Trump velger James David Vance som visepresidentkandidat

48 timer etter å ha blitt skutt ...
Attentatet på Trump

Attentatet på Trump

Trump ble nettopp forsøkt myrdet. Hva med Musk? Hva med