Vil ikke myndighetene vite årsakene til merdødeligheten i Norge blant yngre?
Illustrasjonsbilde på norske myndigheter.

Vil ikke myndighetene vite årsakene til merdødeligheten i Norge blant yngre?

Den opplagte årsaken til fenomenet blir ignorert

Samfunnsdebattant Kjetil Tveit har nylig kommet med en kommentar på Facebook om skadevirkninger om mRNA-vaksinen, og hvorfor vi ikke har etablert viten om omfanget og årsakene til den opplagte merdødeligheten som har inntruffet i de seneste årene.

Tveit skriver:

 «Det finnes fortsatt ihuga nettroll som nekter for at vi fikk overdødelighet da vi rullet ut mRNA-“vaksinen”. 50% overdødelighet i 2023 kunne NRK melde i går, i gruppen 1 til 39 år, sammenlignet med 2010 til 2019. 

Altså en formidabel helsekatastrofe vi aldri har sett maken til. 

Hva gjør statskanalen NRK med det? 

Jo de velger å drive gjøn med deg. 

De velger å spekulere i alt annet enn hovedmistenkte. 

Blant bivirkningene er flere typer hjertesykdom, blodpropp, autoimmune sykdommer, og Legemiddelverket har innrømmet at “vaksinen” var forurenset med DNA og SV-40 som kan være kreftframkallende. 

Da har vel Kari Mette Singstad, som er spesialist i kliniske helsedata, rett i at vi kan redde liv ved å slutte å hemmeligholde kritiske helsedata. 

Kun ved å finne årsaken til sykdom og død, kan vi gjøre noe med det. I det minste kan vi slutte å vaksinere umiddelbart. 

NRK velger å understreke at det ikke kan skyldes mRNA-“vaksinen”, UTEN å spørre om det alle lurer på: Hva sier statistikken om vaksinestatus blant de døde!

Ifølge Singstad er dette veldig enkelt og lite resurskrevende å få greie på, men noen VIL IKKE VITE. 

De som trekker på skuldrene av 50% flere dødsfall i gruppen 1 til 39 år etter vaksinering, og at noen IKKE VIL VITE HVORFOR, har et alvorlig problem med sitt moralske kompass. 

Det gjelder også journalister som ikke spør om dette enkle spørsmålet: Hvorfor holdes tallene hemmelig som kan gi oss livsviktig kunnskap?»

Til dette kommenterer Benedikte Moltumyr Høgberg, professor i offentlig rett ved Det juridiske fakultet ved Universitetet i Oslo, det følgende i samme Facebook-tråd:

 «Enig i at det er vilt at det ikke gjennomføres studier med vaksinestatus for de avdøde i alderen 1-39 år – og at pressen ikke etterspør det.

FHI-ledelsen gir uttrykk for at de «tror» og «mener» overdødelighet ikke har sammenheng med noen verdens ting, men uten å gå vitenskapelig til verks for å avdekke, evt. motbevise, mulige årsaksfaktorer. Dette synliggjør en religiøs/ideologisk tilnærming til verden, ikke en vitenskapelig tilnærming. Hvis de «tror» overdødeligheten verken har sammenheng med vaksine, longcovid, hyppige reinfeksjoner med mutert covid-19 eller selve nedstengningen, har de en enkel vitenskapelig metode for å bevise at de har rett, og særlig mht. vaksine og longcovid. For vaksine (og antall doser) har de til og med absolutte og sikre tall.

Men den dokumentasjonen hoster de altså ikke opp. De fortsetter bare å «tro» på at vi ved tilfeldigheter i 2022 og 2023 fikk en eksplosjonsartet overdødelighet blant unge mennesker, helt tilfeldigvis samtidig med utrulling av en ny vaksine og frislipp av pandemien.

Jeg er derfor enig i at vi har et pressekorps som ikke gjør jobben sin, selv om det selvsagt først og fremst er FHI og helsemyndighetene som svikter. Korrelasjonen er så sterk, slik også statistikeren i FHI gir uttrykk for, at det er svært sannsynlig at det også er et årsaksforhold. Dette er i grunnen veldig enkelt å forstå, så ja, det er all grunn til å vende forskningsblikket mot dette sinna flertallet som er blitt hjernevasket til å tro på de som tror – og kalle denne troen for vitenskap. Dette er rett og slett fabelaktig fasinerende massepsykose! Og det vil bli gjenstand for forskning i ettertid, nettopp fordi det er så uvirkelig at så mange kan la seg trollbinde til å mobbe de som etterspør vitenskap, med beskyldningen om at de ikke tror på vitenskap…

I 2019 ville jeg trodd dette bare kunne skje i Larsons gale verden.»

Så vil det vise seg om norske helsemyndigheter og pressen her til lands i fellesskap vil klare og svare på disse spørsmålene på et adekvat vis i tiden som kommer.

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.