Det hvite hus: Ikke sant at Biden revurderer sitt kandidatur
Foto: Joe Biden. Skjermbilde fra Youtube.

Det hvite hus: Ikke sant at Biden revurderer sitt kandidatur

New York Times siterer en «nær støttespiller» på at Biden vurderer om han kan fortsette som presidentkandidat. – Feil, sier talsmann.

Onsdag skriver den amerikanske storavisen New York Times at USAs President Joe Biden har fortalt en nær medarbeider at han vet han kanskje ikke vil være i stand til å redde kandidaturet sitt hvis han ikke kan overbevise velgerne i de kommende dagene om at han er i stand til å styre landet i fire nye år.

Kommende fredag blir et intervju med Biden publisert av ABC News. Dette er det første intervjuet Biden stiller i etter presidentdebatten sist uke.

I tillegg skal presidenten holde folkemøter i Pennsylvania og Wisconsin.

Talsmann for Det hvite hus, Andrew Bates, sier til New York Times at påstanden er «fullstendig feil» og anklager avisen for å ha gitt dem for kort varsel til å svare. Dette melder NRK.

Les også: Bidens familie oppfordrer ham til å kjempe videre, skylder på rådgivere og CNN for debattkatastrofen

CNN siterer egen kilde: «Han er ikke uvitende»

Også Quentin Fulks, en topprådgiver til Biden-Harris-kampanjen, sier at reportasjen i New York Times er «feil» i et intervju med CNN.

Samtidig siterer de sin egen anonyme kilde på at Biden har anerkjent, i en privat sammenheng, at de neste dagene vil være kritiske dersom han skal redde kandidaturet.

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.