Global blåkopi av 30-tallets fascisme.
Foto: Illustrasjonsbilde.

Global blåkopi av 30-tallets fascisme

Globalistenes nitidige overtakelse av Vesten følger etter hvert eksakt i samme fotspor som fascistenes og nazistenes overtakelse av Tyskland, Italia og Spania på 1920- og -30-tallet.

Av VOX.

En progressivt økende detaljkontroll av enkeltmennesket – deg – og forbud mot uønskede meninger i deres øyne er helt sammenfallende. Sammen med etter hvert fullt grep over kringkasting, presse og i våre dager de sosiale mediene. Den gode krig glorifiseres.

Du skal tilhøre staten

De samme korporative statsideene som nesten bragte verden til en ulevelig avgrunn, pipler nå frem stadig tydeligere. Ditt liv skal tilhøre staten. Den eller de som opponerer mot dette må i prinsippet bringes til taushet. For både Hitler, Mussolini, Franco og dagens globalelite har ett viktig fellestrekk – de tåler ikke motstand. Man har i nesten religiøs iver funnet den ultimate statsdannelsen for hele planeten. All opposisjon er følgelig umulig for dem å leve med. 

Skitneste triks

For å komme til dette målet må man tute med ulvene. Alle de mest skitne triks er derfor lovlige. Hensikten helliger midlet. Det mest eklatante eksemplet er til overmål at man påberoper seg demokratiet – folkestyret – for å komme i mål med diktaturet. Sanne demokrater blir derfor paradoksalt nok utskjelte for å inneha nettopp de diktatoriske ikke-demokratiske elementene som det er dem selv som oppebærer på sin ferd mot demokraturet. Identisk med oppskriften til både Hitler og Mussolini, som i første omgang kom til makten nettopp gjennom demokratiske valg. Demokratiets svakeste punkt er nemlig at det er min demokratiske rett å ville avvikle det.

Det fjerde riket på vei

Det ser ut til at ikke mange tiårene etter at det tredje riket ble knust gjennom utallige ofre og lidelser, er vi på full fart inn mot et fjerde rike. Atter en gang påberoper man seg de evige sannheter og derfor har de all rett til både å undertrykke og tilrive seg allmakt. Men denne gangen har regissørene lært av sine forgjengere og misbruker i enda større grad språket for å nedsnakke de siste som stritter imot. 

Høyre-ekstrem nazisme?

Har du fortsatt affinitet til begrepet det frie mennesket, er du derfor en brun høyreekstrem og farlig for fellesskapet. Disse falske anklagene er selvsagt superenkelt å avsløre. For hva er en høyremann? Jovisst, han vil ha minst mulig statlig styring, færrest mulig skatter og avgifter og mest mulig personlig frihet. Om en slik entitet skulle bli “høyre-ekstrem” som blir han jo tvert imot anarkist. Han vil ikke ha noe eller noen over seg. Og det er så langt fra det nasjonalsosialistiske arbeiderpartiet og fascismen det er mulig å komme. Rødt er snarere den politiske komplimentær-fargen til brunt – ikke blått. Nazisme, fascisme, sosialisme, kommunisme & co er alle snytt ut av venstresidens kokebok.

Løgnere par excellence

Alle disse elementene kjenner vi igjen fra 1930-tallet. Det bygges opp til hat mot “den nødvendige gode fiende” – i øyeblikket Russland. (Som absolutt ikke er noe idealsamfunn så det er sagt) Åpenbart korrupte samfunn som Ukraina løftes opp som krenkede stakkarer vi må støtte og hjelpe “i den gode saks tjeneste”.

Konservative, som fortsatt har tro på det samfunnet som ga oss de beste levevilkår verden til nå har sett, er med ett å betrakte som livsfarlige høyre-ekstreme nynazister som må knuses. Slikt spiller ingen rolle for makthungrige globalister. De er blitt løgnere par excellence. Disse har satt seg som mål å gjøre hele verden like fattige, for derved å ha kontroll på hver eneste en av folket.

Kampen om menneskesinnet

Sakte men sikkert ser det ut til at virkeligheten går opp for stadig flere som langsomt våkner opp fra regimetroskap og propagandautspill. Derfor fyller globalarkitektene vår tilværelse med stadig mer bisarre og voldsommere utspill som skal forhindre borgerne å se hva hele det bakenforliggende  går ut på. Kampen om menneskesinnet er på sitt høyeste. Og eliten får stadig dårligere tid for sine endelige utspill – konverteringen av FN til sete for den verdensregjeringen de åpent støtter gjennom “Agenda 2030” og ditto tankeslott. Derfor ser vi en kontinuerlig endring av lovverket som skal kriminalisere selveste demokratiet. Fra “jøder tåles ikke”, er vi nå snart fremme ved at “konservative tåles ikke”. Derfra går det slag i slag. Tyskerne ble narret, spanjolene ble narret, italienerne ble narret … Blir DU også narret?

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.