[VIDEO] Dr. Jordan Peterson og Tammy Peterson i samtale med journalist og aktivist Tommy Robinson
Foto: Tommy Robinson. Skjermbilde fra Youtube.

[VIDEO] Journalist og aktivist Tommy Robinson i samtale med Dr. Jordan Peterson og Tammy Peterson

De diskuterte Robinsons nylige arrestasjon, de pågående rettssakene mot ham og hans kamp mot de brutale pakistanske grooming-gjengene.

Dr. Jordan Peterson og Tammy Peterson møtte nylig den britiske journalisten og aktivisten Tommy Robinson for et personlig intervju. Samtalen omfattet flere viktige temaer, inkludert Robinsons nylige arrestasjon i Calgary, Canada, de pågående rettssakene mot ham, og hans forsøk på å vise en film.

Robinson, kjent for sin rapportering om de brutale overgrepene utført av grooming-gjenger i Storbritannia, har lenge vært en omstridt figur. Hans aktivisme startet etter at han avslørte grove forbrytelser som mange mente ble oversett av myndighetene. Under intervjuet med Peterson-paret, utdypet Robinson hvordan hans arbeid har påvirket både ham selv og hans familie, som har måttet tåle betydelige ofre og straff.

Et sentralt tema i samtalen var filmen Robinson prøver å få vist, som tar for seg historien bak de pakistanske grooming-gjengene og myndighetenes tilsynelatende unnfallenhet i møte med denne formen for ekstremisme. Robinson hevder at filmen kaster lys over hvor utbredt og grov denne kriminaliteten er, og hvordan det britiske samfunnet og politiske ledere har sviktet i å beskytte ofrene.

Dr. Jordan Peterson, kjent for sin kritikk av politisk korrekthet og forsvar for ytringsfrihet, stilte spørsmål om hvorfor Robinson ble arrestert i Calgary, og hvilken innvirkning dette har på hans arbeid og liv. Robinson svarte at arrestasjonen er en del av en pågående kampanje for å tvinge ham til taushet gjennom rettslige skritt.

Les mer: Hva blir følgene av Labours valgseier i Storbritannia?

Samtalen dreide seg også om Robinsons vei til aktivisme. Han beskrev en oppvåkning til de brutale realitetene av grooming-gjengene og følte en plikt til å avsløre de som beskytter overgriperne. Han kritiserte det han kaller myndighetenes feighet og medvirkning, og mente at deres unnlatelse av å handle har forverret situasjonen for mange ofre.

Intervjuet med Dr. Jordan Peterson og Tammy Peterson gir et dypt innblikk i de utfordringene Tommy Robinson står overfor, og kaster lys over de alvorlige problemene han kjemper mot.

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.  

Ikke glem