15/05/2024

Ashley Biden bekrefter at dagboken er ekte

I et brev til en dommer bekrefter hun at boken hvor hun skriver om "I dusjen med pappa" er ekte.


Datteren til Joe Biden, Ashley Biden, bekreftet i et brev til Chief Judge Swain i New York den 8. april 2024 ektheten av hennes tidligere ‘stjålne’ dagbok. Brevet er gjengitt av bl.a. New York Times.

Ashley Biden
Bilde: Fra video, men i annen sammenheng.

Dagboken, som avslørte kontroversielle detaljer om Joe Bidens handlinger, ble et kontroversielt tema da utdrag ble lekket på nettet. Som tidligere rapportert av The Gateway Pundit, lot Ashley Biden dagboken sin ligge igjen under en madrass på et rehabiliteringssenter i Palm Beach etter endt opphold på behandlingssenteret.

Ashley Biden uttrykte dyp bekymring over tyveriet og den påfølgende offentlige spredningen av hennes private tanker. I dagboken beskriver Ashley hvordan hun og hennes far, Joe Biden, dusjer sammen flere ganger i en upassende alder. I en oppføring fra januar 2019, skrev Ashley Biden om hvordan hun pleide å dusje med faren sin, Joe Biden, og antydet også at det kunne ha bidratt til en sexavhengighet.

“Hyper-sexualized @ a young age. What is this due to? Was I molested. I think so – I can’t remember specifics but I do remember trauma – I remember not liking the woolzacks house; I remember somewhat being sexualized with [a cousin]; I remember having sex with Friends @ a young age; showers w/my dad (probably not appropriate). Being turned on when I wasn’t supposed to be,” according to the National File.

The Gateway Pundit, 12. mai 2024

Aimee Harris, som ble dømt for å ha stjålet og solgt dagboken, ble arrestert og dømt til fengsel og husarrest. Harris ble beskyldt for å ha solgt dagboken til Project Veritas. Til tross for Harris sin personlige bønn og forsvarsadvokatens anmodning om skånsomhet, ble hun dømt til fengsel, bot og prøvetid. Harris skal begynne å sone sin fengselsstraff i juli.

Robert De Niro: - Trumps slagord bør være "F— America, I want to f— America."
Forige innlegg

Robert De Niro: – Trumps slagord bør være  “F— America, I want to f— America.”

The Guardian prøver seg på uthenging og karakterdrap
Neste innlegg

The Guardian prøver seg på uthenging og karakterdrap — ender opp med å skape massiv sympati og reklame

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.  

Ikke glem

«En gjennomgripende frykt har satt seg»: Demokratene er i full panikk over Biden

«En gjennomgripende frykt har satt seg»: Demokratene er i full panikk over Biden

«En gjennomgripende frykt har satt seg»: Demokratene er i full
Biden kaller diskriminerende DEI-politikk for USAs "viktigste styrke

Biden kaller diskriminerende DEI-politikk for USAs “viktigste styrke

Biden-administrasjonen leker med ilden — fremmer rasemotsetninger