CNN Gir Foreldreråd: Hva du skal gjøre hvis ditt fire år gamle barn "kommer ut som trans"
Bildemontasje: Uten Filter.

CNN gir foreldreråd: Hva du skal gjøre hvis ditt fire år gamle barn “kommer ut som trans”

Gjett hva rådene består av?

CNN har en artikkel på sin nettside som gir råd til foreldre om hva de skal gjøre når barn sier at de kanskje er ikke-binære eller transkjønnede.

“Når barnet ditt kommer ut som trans, her er hva du skal gjøre,” starter artikkelen før den går videre til meninger fra en person som heter Nova Bright-Williams, en “transkjønnet” som driver noe som kalles Trevor Project, en ‘kriseorganisasjon’ for LGBTQ+ barn.

“Når barnet ditt forteller deg at de er trans, bør din første respons være å takke dem for at de deler og lære deg om deres opplevelse,” sier Bright-Williams.

Å ikke underholde ideen om at et barn med mindre enn 1500 dagers livserfaring kan ha blitt født i feil kropp “kan ikke bare forårsake smerte og sinne, men også ødelegge sjansene for et langsiktig forhold mellom foreldre og barnet,” råder artikkelen videre.

Artikkelen tilbyr et case-studie hvor en seks år gammel gutt spurte spørsmål som “Mamma, er jeg en gutt? Hvordan vet du at jeg er en gutt?”

Moren fortalte CNN “Når jeg skjønte det, sa jeg, ‘legene gjør sitt beste gjetning basert på kroppen din … men bare du kan vite det, og vi elsker deg uansett.'”

Moren leder nå tilfeldigvis en organisasjon kalt Families United for Trans Rights, “en organisasjon av transkjønnede barn og deres kjære.”

Artikkelen fortsetter, “Hennes barns spørsmål stoppet ikke der. Det markerte begynnelsen på en årelang utvikling ikke bare for datteren hennes, som kom ut som ikke-binær i en alder av 8 og transkjønnet i en alder av 10.”

Artikkelen bemerker videre “Det var også en reise for Howland og hennes mann da de navigerte hva det betyr å være trans, måter å bekrefte datterens kjønnsidentitet på, deres ansvar som foreldre, og sorgen forbundet med ‘å gi slipp på en idé om hvordan livet vårt kommer til å bli,’ sa Howland.”

Minneord over Bjørn Skagen
Forige innlegg

Minneord over Bjørn Skagen

USAs utenriksdepartement inndro Scott Ritters pass på flyplassen i New York
Neste innlegg

USAs utenriksdepartement inndro Scott Ritters pass på flyplassen i New York

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.  

Ikke glem

Biologisk mann tapte i retten: Får ikke delta som kvinne i sommer-OL

Biologisk mann tapte i retten: Får ikke delta som kvinne i sommer-OL

Dommen hylles som en viktig seier for kvinneidretten.
Fingrene væk fra vores børn I Generation Identitær siger vi klart og tydeligt nej til den kønsaktivistiske hjernevask, som børn og unge udsættes for. Hold jer væk fra vores børn! Stop LGBT-ideologien – man kan ikke skifte køn!

Aksjon ved pride-marsj i Aarhus: Man kan ikke skifte kjønn!

Tydelig markering mot radikal kjønnsteori i Danmark.