Geert Wilders nye migrasjonsminister advarer om befolkningsutskiftning
Bildemontasje: Heimatkurier | Wilders: Rijksoverheid/Phil Nijhuis, CC0, via Wikimedia Commons | Faber: Skjermbilde - Youtube - Maarten van Rossem - De Podcast | Bakgrunn: Freepik

Geert Wilders nye migrasjonsminister advarer om befolkningsutskiftning

Regjeringsdannelsen i Nederland skrider frem: Marjolein Faber skal føre restriktiv innvandringspolitikk.

Regjeringsdannelsen i Nederland går fremover med Marjolein Faber som ny migrasjonsminister. Fabers utnevnelse har utløst hysteri på venstresiden både før og etter kunngjøringen på grunn av hennes klare standpunkt mot befolkningsutskiftning. Til og med etterretningstjenesten hadde en mening om saken.

Det nederlandske parlamentsvalget fant sted for mer enn seks måneder siden, og endelig er det fremgang i regjeringsdannelsen. Geert Wilders, som gikk av med seieren (PVV), har nominert partikollega Marjolein Faber som migrasjonsminister, noe som sender et sterkt signal. Faber blir ofte referert til som “Jernkvinnen“, med henvisning til Margaret Thatcher. Hennes kritiske bemerkninger om EU, islam og masseinnvandring er vanskelige for venstreorienterte og liberale tilhengere av åpne grenser å svelge: “EU elsker islam. Begge ideologiene har ingenting med demokrati å gjøre, og begge har ingenting med ytringsfrihet å gjøre […]”.

Befolkningsutskiftning

Faber kritiserer ikke bare manglene hos elitene i Brussel. I 2020 snakket hun i det nederlandske senatet, Eerste Kamer der Staten-Generaal, om befolkningsutskiftning i forbindelse med erstatningsmigrasjon. Bruken av dette provoserende begrepet for over fire år siden utløste opprør blant konspirasjonstroende venstresidepolitikere og migrantpolitikere i regjeringskoalisjonen. Faber adresserte kontroversen og forsøkte å roe gemyttene. Alle koalisjonspartiene prøver nå å dempe debatten etter at den første nominasjonen til migrasjonsministerposten mislyktes på grunn av sikkerhetsbekymringer.

Les også: Migrasjonsekspert etterlyser lov om remigrasjon: «Befolkningsutskiftningen er et faktum!»

Etterretningstjenesten reiste bekymringer

Gidi Markuszower, også medlem av PVV og den første kandidaten til stillingen, ble ansett som uegnet for en ministerpost av den nederlandske sikkerhets- og etterretningstjenesten på grunn av kontakter med den israelske etterretningstjenesten Mossad. Den nederlandske-israelske Markuszower har langvarige forhold til israelske institusjoner og myndigheter. Wilders reagerte ved å trekke tilbake hans nominasjon og ga i stedet Marjolein Faber fortrinn. Det er håp om at hun vil omsette sin berettigede kritikk av EU, erstatningsmigrasjon og asylpolitikk til konkret remigrasjonspolitikk.

Kilde: Heimatkurier.at.

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.  

Ikke glem

«Ytringsfriheten er død!» Nederlandske konservative bekrefter tiltale for online kritikk av masseinnvandring

«Ytringsfriheten er død!» Nederlandske konservative bekrefter tiltale for online kritikk av masseinnvandring

Raisa Blommestijn mottok en innkalling fra den nederlandske påtalemyndigheten for