Foto: Skjermdump fra X. Project Veritas.
Foto: Skjermdump fra X. Project Veritas.

Tjenestemann i Bidens utenriksdepartementet innrømmer at “Den store utskiftningen” skjer med overlegg; “De vil endre demografien i USA”

“Jeg skulle ønske folk visste at vi lar inn kriminelle [til USA] daglig.”

I en tredje video i en serie som undersøker det amerikanske utenriksdepartementet, gir tjenestemenn et innblikk i Biden-administrasjonens katastrofale håndtering av den massive krisen med ulovlig innvandring, og fremmer til og med en teori om hvorfor den sørlige grensen har blitt holdt vidåpen – for å endre befolkningssammensetningen i USA.

Daniel Fitzgerald, en tjenestemann i utenriksdepartementet ansvarlig for tildeling av amerikansk ulandshjelp over hele den vestlige halvkule, fortalte en Veritas-etterforskningsjournalist at det amerikanske utenriksdepartementet vil bli tvunget til å svare til Kongressen for sin manglende evne til å bremse migrasjonen fra Mellom-Amerika.

Han beskriver mislykkede forsøk på å bruke «fire milliarder over fire år» i Mellom-Amerika som en del av Biden-administrasjonens “Root Causes Strategy”. Under denne planen gir Washington utenlandsk bistand til latinamerikanske land for å på forhånd lindre vanskeligheter som ville få migranter til å forlate landene sine for USA. Fitzgerald deler imidlertid at planen ikke fungerer fordi migranter nå kommer fra nye land de ikke hadde regnet med.

Saken fortsetter under.

“Migranter kommer fra andre steder, som Venezuela. Så vi tenker, denne [Root Causes Strategy] løser ikke det problemet.”

Fitzgerald innrømmer at mens han opprinnelig ikke så ulovlig innvandring som et problem, har han nå endret mening, og de som påpeker problemene med ukontrollert innvandring ‘har noe på gang.’

“I mitt sinn tenkte jeg, åh, det er ikke så mye [ulovlig innvandring]. Og så ser jeg diagrammet, og tenker åh, det er mye sammenlignet med for tjue år siden.”

Mens USA opplever en enestående tilstrømning av ulovlige grensekryssinger, innrømmer Fitzgerald at han og kollegene er forvirret og uten løsninger. “Det er ingen klare svar,” sier han. Dette ser ut til å være en bekymringsfull innrømmelse av enten inkompetanse eller uvillighet fra Biden-administrasjonens side når det gjelder å få kontroll over den sørlige grensen.

Fitzgerald innrømmer at disse negative innvandringsoptikkene er et problem som kan true Bidens sjanser for gjenvalg.

“Det ser dårlig ut for enhver administrasjon fordi ingen løser migrasjon… det er som den ultimate politiske dødsdommen.”

I en annen avdeling innen det amerikanske utenriksdepartementet kritiserte en internasjonal konsul også denne administrasjonens håndtering av masseinnvandring og uttrykte et ønske om å fortelle verden hva han har vært vitne til i sin rolle.

“Jeg skulle ønske folk visste at vi lar inn kriminelle [til USA] daglig.”

Tjenestemannen forklarte videre at Mexico sender “de verste av de verste” til USA. Han beskrev et scenario hvor ulovlige innvandrere sender milliarder i amerikanske lønninger tilbake til Mexico, og sa at Mexico nyter godt av pengestrømmen og har ingen insentiv til å gripe inn.

Hvorfor skjer alt dette? Målet med ukontrollert migrasjon, sier tjenestemannen, er å endre demografien i USA.

“Tradisjonelle, vanlige amerikanere er ikke venstreorienterte. Latinamerikanere er alle venstreorienterte. Dette er bare et forsøk på å endre demografien [i USA].”

Observasjonen av at etniske europeiske befolkninger blir demografisk og kulturelt erstattet av forskjellige grupper gjennom masseinnvandring er kjent som “Den store utskiftningen,” popularisert av den franske forfatteren og politiske aktivisten Renaud Camus, gjort kjent i Norge av Legatum Publishing første halvår 2023.

Erkjennelsen om demografisk substitusjon blir ofte kritisert av etablerte medier som rasistisk og fremmedfiendtlig, og resulterer i vold. De som antyder at det kan være sant og legger merke til at det skjer, eller som bemerker at innvandringslobbyen kan bruke ulovlig innvandring for å sikre stemmer, blir rutinemessig de-plattformet og demonisert.

I USA har dette skjedd med personer så fremtredende og forskjellige som milliardæren Elon Musk, presidentkandidat Vivek Ramaswamy, og journalist Tucker Carlson – som rutinemessig blir hengt ut av media og merket som ‘konspirasjonsteoretikere’ for å påpeke at den demografiske sammensetningen i USA endres.

Kritikere av begrepet Den store utskiftningen utelater å opplyse om at demografien i USA faktisk har endret seg – på numeriske nivåer større enn noen gang i amerikansk historie.

Faktisk, siden Bidens valg, har veksten i den utenlandsfødte befolkningen i USA vært enestående, og økt med 6,6 millioner på bare 39 måneder.

En mai 2024-rapport fra Center for Immigration Studies (CIS) forklarer, “Den utenlandsfødte befolkningen økte med 5,1 millioner fra mars 2022 til mars 2024… den numeriske økningen de siste to årene er større enn i noen toårsperiode i amerikansk historie… 51,6 millioner og 15,6 prosent av befolkningen, den utenlandsfødte befolkningen er nå høyere enn noen gang i amerikansk historie. Antallet innvandrere har økt fem ganger siden 1970, 2,6 ganger siden 1990, og med mer enn to tredjedeler siden 2000.”

Mens Project Veritas ikke kan verifisere om befolkningsutskiftning er det faktiske målet til Biden-administrasjonen, er det klart at dette absolutt er realiteten og resultatet av administrasjonens politikk, og migranter fra Latin-Amerika er en stor bidragsyter til denne endringen.

CIS forklarer, “Den nylige økningen i den utenlandsfødte befolkningen fra Latin-Amerika er en indikasjon på den store rollen ulovlig innvandring har spilt i den dramatiske økningen i den totale størrelsen på den utenlandsfødte befolkningen siden januar 2021.”

Kilde: Project Veritas.

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.  

Ikke glem

Den store befolkningsutskiftningen intensiveres i Norge

Den store befolkningsutskiftningen intensiveres i Norge

SSBs nyeste befolkningsfremskrivninger, publisert 5. juni, viser at Norges befolkning
"Jeg er alltid redd" – Alarmerende rapport fra en 26 år gammel kvinne fra Lyon

“Jeg er alltid redd” – Alarmerende rapport fra en 26 år gammel kvinne fra Lyon

Lilis liv er truet. Migranter fra Midtøsten og Afrika har