Kritisk raseteori skaper debatt: Radioprogramleder slår alarm
Bilde: fra video

Kritisk raseteori skaper debatt: Radioprogramleder slår alarm

Radioprogramlederen sa videre at det ikke er nok bare å forby CRT fra skolene. Amerikanere må også være proaktive og offensive ved å sørge for at skolene lærer om dette landets storhet.

Den Philadelphia-baserte radioprogramlederen Chris Stigall hevder overfor The Epoch Times, at kritisk raseteori (CRT) ikke bare dukker opp i skoler og militæret, men også i andre områder som kirker. Han mener CRT er den rasemessige versjonen av marxisme.

Stigall, som leder to radioprogrammer daglig og produserer en podcast, har nylig viet flere programmer til å diskutere CRT. Ifølge hans nettside har “Talkers Magazine” rangert ham som en av de “100 viktigste radioprogramlederne i Amerika” siden 2009.

Han fortalte til The Epoch Times at etter nedstengningene følte han at noe radikalt hadde tatt over kirken og skolen. “Vi ble umiddelbart møtt med en preken om kritisk raseteori, noe som aldri før hadde vært tema i min kirke. Barna mine ble eksponert for ‘mangfold’ og ‘inkludering’ som egentlig betyr kritisk raseteori.”

Ifølge criticalrace.org er “kritisk raseteori en akademisk bevegelse som søker å knytte rasisme, rase og makt.” Stigall mener CRT lærer hvite mennesker at de alltid er skyldige, mens ikke-hvite blir fortalt at de er permanent underlegne.

På grunn av CRT-undervisningen i skolene, bestemte Stigall seg for å ta sitt yngste barn ut av det offentlige skolesystemet. Han er bekymret for at hvis barn blir fortalt at de er dårlige mennesker, vil de til slutt bli fiendtlige.

Stigall trekker paralleller mellom marxisme og CRT, hvor marxisme deler folk etter økonomisk status, mens CRT deler folk etter rase. “Det er en dekonstruksjon. Den undertrykte, undertrykker-dynamikken er den samme som marxisme,” sa han.

Se også: Antonio Gramsci – Marx’ overmann

Stigall advarer om at CRT også er til stede i militæret, politiet, byråd, kirker og skoler. Flere foreldre og skolekretsstyremedlemmer har også begynt å motsette seg CRT. Foreldrene Maureen og Christopher Brophy fra East Penn har saksøkt East Penn School District for å forhindre undervisning i “systematisk rasisme, hvit skjørhet, hvitt privilegium, Black Lives Matter, og politivold.”

Skolekretsstyret i Souderton Area erklærte nylig at de ikke underviser i CRT. Representantene Russ Diamond og Barbara Gleim har introdusert en lov for å forby CRT i hele Pennsylvania, med støtte fra minst 28 medlovgivere.

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.