Vesten spikrer sin egen kiste — én gang for alle!
Image by Dorothée QUENNESSON from Pixabay

Vesten spikrer sin egen kiste — én gang for alle!

Først bomber vi dem - så inviterer vi dem. Vesten - inklusive Norge - sender bomber, raketter, ammunisjon og våpen til den tredje verden i bøtter og spann.

Av VOX

Og våre jagerfly slipper i tillegg fandenskapen over ørken-nomader og jungel-folk som drepes og lemlestes av “fredsnasjonene”. Deres tidligere hjemstavn er ofte nedbrente og ubeboelige.

Takk for sist

Deretter henter vi “i vår godhet” reminisensene av stammekulturenes entiteter hjem til oss og våre land. Når så disse naturlig nok svarer på invitasjonen med vold, knivstikking, bilbranner, husbranner, voldtekter & co som takk for sist, kan ikke vestens retarderte folk og ledere skjønne at dette er takken for at de var så heldige å komme hit til oss. At landene deres er ødelagte og større og mindre deler av familiene deres er drepte eller skadet kan da ikke være så nøye?

To og to er fire

Vi ser på oss selv som fredsskapere og kaller oss menneskerettsforkjempere. Men sett utenifra er vel Vesten det mest krigerske og ødeleggende folkeferdet som har befunnet seg på planeten Tellus i historisk tid. Den ene krigen har avløst den andre. Hvem startet to verdenskriger? Hvem skapte de mest totalutryddende våpen? Hvem hisser fremdeles til krig i fjerne land? Svarene er jo like åpenbare selv for en liten skolegutt som at to og to er fire.

Livsfjern godtroenhet

Store deler av vestens ungdommer forstod dette helt ut for femti år siden og demonstrerte heftig mot vår deltagelse i sørøst-asiatiske kriger. De påpekte vår egen griskhet og grådighet i vår evinnelige jakt på dominans og natur-rikdommer worldwide. Nå sitter vi her i vår livsfjerne, selvgode godtroenhet og fortsetter masseimporten av delvis fiendtligsinnede mennesker. Hvorav en stor del vil hevne seg på den kulturen som blandet seg inn i deres sfærer og eskalerte alle vanlige konflikter rundt om på Tellus til totalødeleggende.

Siste rest over snippen

Det som måtte være tilbake over snippen på oss selv før intellektuell endeholdeplass burde vel være nok til å se at vi nå ikke lenger bare skal blande oss inn histen og pisten rundt om på kloden. Nei, nå er det nye målet å underlegge oss HELE verden  via New World Order. Og det er ingen som spør folkene i Asia, Afrika, Sør-Amerika – ja alle kontinenter foruten våre egne – om disse overhodet er interesserte i å bli total-dominerte av hvit mann og hans meritter hva maktbegjær angår. Nord-Amerika utgjør 5 prosent av verdens befolkning. Og Europa rundt 10 prosent. Pyttsan med de øvrige 85 prosentene? For også denne gangen skal vi vise verden hva som er til det beste for dem. Hjelpe seg mann for en stormannsgalskap!

Katastrofale resultater

Alle totalitære -ismer vi har klemt ut av våre vestlige hoder har gang etter gang vist seg å ende i katastrofalt diktatur, blodbad og lidelse. Det ser ut til at maktbrynde og vilje til dominans ingen ende tar hos oss. Og nå er det intet mindre enn guddommelig allmakt vestlige ledere har satt seg fore å innføre. For vi vet selvsagt best av alle kulturer hva som er best for menneskeheten. Vår egen historie ser ikke ut til å ha lært oss noe som helst. Men ett er fullstendig sikkert – dette kan ikke ende godt for noen av oss.

Vesten – et antropologisk studium

Selv den dårligste politiske pokerspiller burde kunne se at det ligger åpent i kortene at vi spikrer vår egen kiste once and for all. Et gigantisk overmot av historiske proporsjoner tres ned over hodene på oss av ledere som er like psykiatrisk skråsikre som hin Adolf om sine egne fortreffeligheter: -Skal jeg måtte dø, så skal alt rundt meg ødelegges!

Det må være litt av et antropologisk studium, uten sidestykke for resten av menneskeheten, å bevitne en slik stormannsgal fortørnethet. Ikke å undres over at de en etter en forlater både dollar og euro raskere enn svint. BRICS-landene ser med gru på å følge med Anglo-Amerika ned i grøften. Når verdens største oljeprodusent Saudi-Arabia sier “dollar, no thank you” burde prideflaggene i vesten fires og røde varselflagg heises i stedet.

Utrydder oss selv

Som om dette ikke er nok er devisen at sex i hovedsak er en fornøyelsesaktivitet der bare fantasien setter grenser, og ikke et verktøy for å produsere etterkommere. Nye ord og vendinger tyter ut fra eliten. Som eksempelvis “bærekraft”. Men intet er vel mindre bærekraftig for en kultur enn at befolkningen ikke lenger ser seg tjent med å  få etterkommere og den tradisjonelle familien skal vekk.  Vi utrydder per definisjon oss selv. Og mindre bærekraft enn dette kan vel neppe frembringes.

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.