Påstander om Valgfusk: Migranter Brukes til Å Generere Falske Stemmesedler
Foto: Joe Rogan. Skjermbilde fra X.

Påstander om Valgfusk: Migranter brukes til å generere falske stemmesedler

En ny konspirasjonsteori har fått oppmerksomhet på sosiale medier, hvor det hevdes at en femtrinnsplan er i ferd med å sikre permanent ettpartistyre i USA.

I en tid med økt politisk spenning og polarisering, har en påstått femtrinnsplan for å sikre permanent ettpartistyre i USA blitt heftig diskutert. Planen, som ifølge noen kilder har blitt mer og mer åpenbar for alle — unntatt de “blinde,” hevdes å inkludere følgende steg:

  1. Åpne grensene for folk fra tredje verden
  2. Gi dem hjelp og gratis bolig
  3. Motsette seg “rasistiske” lover for velger-ID
  4. Sørge for at de kan stemme
  5. Sikre permanent ettpartistyre

Disse påstandene ble fremmet på sosiale medier, blant annet av brukeren @EndWokeness, og har skapt stor debatt.

Brukeren @TheLastRefuge la til en viktig nyanse på plattformen X: “De importerer ikke demokratiske velgere. De importerer folk, navn, som tillater statens svindelprosess å generere stemmesedler.” Denne påstanden antyder at migrantene ikke nødvendigvis stemmer selv, men at deres eksistens brukes til å skape falske stemmesedler som kan fylles ut av DNC-høstere og telles av valgmedarbeidere.

Les mer: Tjenestemann i Bidens utenriksdepartementet innrømmer at “Den store utskiftningen” skjer med overlegg; “De vil endre demografien i USA”

Ifølge disse brukerne er det derfor ikke nødvendig for migrantene å stemme. Deres tilstedeværelse er nok til å generere stemmesedler som kan manipuleres av de som styrer valgprosessen.

Disse påstandene har naturlig nok møtt kraftige reaksjoner, både fra de som tror på dem og de som avfeier dem som konspirasjonsteorier. Kritikere hevder at slike teorier bidrar til å undergrave tilliten til valgprosessen og demokratiet som helhet.

Samtidig er det klart at temaet valgtrygghet og integritet fortsatt vil være en sentral del av den politiske diskursen i USA, spesielt med det kommende presidentvalget i 2024.

Hva som er sannheten bak disse påstandene, gjenstår å se. Det som imidlertid er sikkert, er at de har skapt stor oppmerksomhet og debatt, og vil fortsette å gjøre det i tiden fremover.

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.