14/05/2024

Nigel Farage kritiserer Verdens helseorganisasjon (WHO)

Hva kan gå galt med at WHO skal styre hvordan Norge skal reagere på fremtidige pandemier?

“Nigel Farage kritiserer Verdens helseorganisasjon (WHO) for deres håndtering av pandemien, og hevder at nedstengninger har hatt alvorlige konsekvenser for folks liv og friheter. Farage oppfordrer til en grundig gjennomgang av strategiene som er blitt fulgt, og understreker behovet for å finne en balanse mellom beskyttelse av folkehelsen og ivaretakelse av individuelle friheter.”

Oppdaterte hovedpunkter:

The Telegraph
 1. Nigel Farage kritiserer WHOs håndtering:
  Denne kritikken går på deres håndtering av pandemien. Han hevder at organisasjonen har feilet i å finne en balanse mellom å beskytte folkehelsen og ivareta individuelle friheter.
 2. Alvorlige konsekvenser av nedstengninger:
  Farage påpeker de alvorlige konsekvensene av pandemi-relaterte nedstengninger. Han argumenterer for at slike tiltak har hatt ødeleggende effekter på folks liv og friheter, og at det er på tide å revurdere strategiene som er blitt fulgt.

  Allerede i juni 2022 hadde Revolver.news en artikkel om at Covid-19 nedstengningene var 10 ganger mer dødelige enn selve sykdommen (målt i tapte leveår).
 3. Behov for grundig gjennomgang:
  Han oppfordrer til en grundig gjennomgang av strategiene som er blitt brukt under pandemien. Han mener det er nødvendig å lære av feilene som er begått og å finne bedre løsninger som tar hensyn til både folkehelsen og individuelle rettigheter.
 4. Balansen mellom helse og frihet:
  Nigel Farage understreker behovet for å finne en balanse mellom å beskytte folkehelsen og ivareta individuelle friheter. Han peker på viktigheten av å unngå overreaksjoner som kan føre til unødvendige begrensninger av friheten.
 5. Kritikk av WHO-strategier:
  Han retter spesifikk kritikk mot WHO-strategier som har blitt fulgt under pandemien. Han utfordrer organisasjonens tilnærming og oppfordrer til en mer balansert og nøktern vurdering av risikoer og tiltak.

Her er en ny video med Farage hvor han snakker om nedstengningene:

Storbritannias statsminister: Økt fare for atomkrig
Forige innlegg

Storbritannias statsminister: Økt fare for atomkrig

Kroatia erkjenner alvoret i situasjonen: Skal opprette demografidepartement
Neste innlegg

Kroatia erkjenner alvoret i situasjonen: Skal opprette demografidepartement

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.