Elon Musk forsvarer Tysklands innvandringskritiske AfD-parti etter EU-valgresultater.
Fotomontasje: Remix News.

Elon Musk forsvarer Tysklands innvandringskritiske AfD-parti etter EU-valgresultater

Musk uttrykker støtte til AfD etter deres valgseier i Tyskland.

Elon Musk tok til plattformen X (tidligere Twitter) etter de tyske valgresultatene for å uttrykke sin støtte til Alternative für Deutschland (AfD). I sitt innlegg, som er et svar til den pro-AfD-aktivisten Naomi Seibt, spør han hvorfor det er så mye negativ reaksjon på partiet og uttaler at han mener partiet har fornuftige politikk.

“Hvorfor er det så mye negativ reaksjon fra noen om AfD?” skrev Musk, og la til: “De fortsetter å si ‘ytterliggående høyre’, men den politikken til AfD som jeg har lest om, høres ikke ekstrem ut. Kanskje jeg går glipp av noe.”

Innlegget kommer etter AfDs sterke fremgang i det tyske valget, hvor partiet fikk 16 prosent av stemmene og ble det nest største partiet i Tyskland. I samme tråd uttalte professor Stefan Homburg at AfD ikke er noe annerledes enn CDU-partiet på 1990-tallet før det ble et “grønt lockdown-parti” under tidligere kansler Angela Merkel, hvorpå Musk svarte: “Ok.”

AfD-partiet er nå det sterkeste partiet i de østtyske delstatene og er jevnt populært med Kristendemokratene (CDU) blant de under 24 år. For bare noen måneder siden, lå de over 20 prosent på meningsmålingene, men partiet har mistet støtte på grunn av vedvarende medieangrep, juridiske prosesser, angrep fra andre høyreorienterte partier i Europa, og Tysklands innenlandske etterretningstjeneste som har målrettet partiet.

I det siste har Musk blitt et hatobjekt for den vestlige venstre-liberale eliten for sitt ønske om å gjeninnføre ytringsfrihet på X og sin vilje til å tale imot masseinnvandring og andre progressive saker. Ikke bare ser EU på å begrense rekkevidden til plattformen hans, men i Tyskland har Tesla-fabrikken utenfor Berlin blitt angrepet av venstreekstremister.

Musk har videre pådratt seg vestens venstresides vrede nesten ukentlig på grunn av sine innlegg om temaer som hvit folkemord i land som Sør-Afrika og sin støtte til den ungarske statsministeren Viktor Orbán.

Ungdom i Finnmark skal få opplæring i krigsberedskap
Forige innlegg

Ungdom i Finnmark skal få opplæring i krigsberedskap

Nancy Pelosi innrømmet ansvar for 6. januar
Neste innlegg

Nancy Pelosi innrømmet ansvar for 6. januar

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.  

Ikke glem