Republikanere advarer mot valgfusk: Migranter får valgregistreringsskjemaer uten statsborgerskapsbevis
Illustrasjonsbilde.

Republikanere advarer mot valgfusk: Migranter får valgregistreringsskjemaer uten statsborgerskapsbevis

"Dette er et reelt problem, ikke et imaginært problem..."

Utenlandske migranter får utdelt valgregistreringsskjemaer uten krav om å bevise sitt statsborgerskap, melder NY Post.

Skjemaene, som er tilgjengelige i alle stater unntatt Arizona – som nylig vedtok en lov som forbyr praksisen på statlige, men ikke føderale skjemaer – brukes for å få tilgang til velferdsordninger, førerkort og i mange tilfeller poststemmeskjemaer for valgregistrering.

Det finnes for øyeblikket ingen føderal lov som krever bevis på statsborgerskap på valgregistreringsskjemaer, selv om det er ulovlig å lyve og påstå statsborgerskap for å avgi stemme i et føderalt valg.

Les også: Tjenestemann i Bidens utenriksdepartementet innrømmer at “Den store utskiftningen” skjer med overlegg; “De vil endre demografien i USA”

Hvis en søker sier at de er amerikanske statsborgere, er det nok til å kunne registrere seg for å stemme.

Men millioner av migranter med humanitær status, flyktning- eller asylstatus er berettiget til fordeler som bringer dem til kontorer hvor valgregistrering finner sted.

The National Voter Registration Act (NVRA) fra 1993 påla stater å registrere velgere ved Department of Motor Vehicles (DMV) og byråer hvor amerikanere søker om offentlige ytelser. Disse kontorene er pålagt ved føderal lov å levere registreringsskjemaene sammen med søknadspapirene”. – NY Post

Youtuberen Tim Pool er en av flere som har kommentert saken:

Fortsetter under.

“Mens Biden og radikale progressive demokrater gir ISIS og kriminelle en app for bokstavelig talt å planlegge deres ulovlige innreise, må republikanere kjempe mot enhver mulighet for ulovlig valgregistrering inntil vi kan masseutvise,” sa representant Chip Roy (R-TX), som introduserte Safeguard American Voter Eligibility (SAVE) Act som ble godkjent av House Administration Committee forrige måned.

Ved godkjenningen av SAVE Act sa House Speaker Mike Johnson (R-LA): “Ettersom president Biden har ønsket millioner av ulovlige innvandrere velkommen gjennom våre grenser, inkludert sofistikerte kriminelle syndikater og utenlandske fiender, er det opp til Kongressen å implementere strengere håndhevelsestiltak som sikrer valgregistreringsprosessen og sørger for at kun amerikanske statsborgere bestemmer utfallet av amerikanske valg.”

Les også: George Soros kjøper opp den nest største radiokanalen i USA

Ryan Walker, administrerende visepresident ved Heritage Foundations søsterorganisasjon, Heritage Action, sa til The Post: “Det er udiskutabelt at dagens struktur gjør det mulig for ulovlige innvandrere og ikke-statsborgere å stemme – og det amerikanske folket har ingen måte å vite hvor utbredt problemet kan være,” og la til “SAVE Act legger alle disse problemene til ro og gir amerikanerne tillit til at våre valg avgjøres på en mer rettferdig måte.”

Tiltaket er ennå ikke planlagt for avstemning i kongressen, selv om en kilde i Kongressen sa til The Post at det kunne komme opp før feriene i August.

Venstresiden er rasende over denne innsatsen for valgintegritet

Den venstreorienterte organisasjonen Campaign Legal Center har motsatt seg SAVE Act som et “skammelig” tiltak som vil “undergrave tilliten til valgsystemet,” og avviser bekymringer om ikke-statsborgerstemme og hevder at det ikke har skjedd “på noe meningsfullt nivå.”

“Det er en fabrikasjon som fremmes for personlig og politisk vinning, av ledere som burde vite bedre,” sa Campaign Legal Center-direktør Adav Noti i en uttalelse da House Administration Committee forberedte seg på å vurdere SAVE Act.

Sinte demokrater saksøkte til og med Georgia Secretary of State Brad Raffensperger tidligere i år for å forsøke å implementere statsborgerskapsverifikasjonsmetoder.

Mens de kanskje kaller det en fabrikasjon, bemerker The Post at føderale påtalemyndigheter, statlige undersøkelser og revisjoner har vist de siste årene at tusenvis av ikke-statsborgere blir registrert.

Les også: Trump lover den største deportasjonen i USAs historie: – Vi har ikke noe valg

Tidligere medlem av Federal Election Commission (FEC) og leder av Election Law Reform Initiative ved Heritage Foundation, Hans von Spakovsky, presenterte flere eksempler på ikke-amerikanere som ble tatt for å stemme ulovlig i valg som spenner fra lokale til presidentvalg.

“Dette er et reelt problem, ikke et imaginært problem,” sa han til The Post.

Ifølge Von Spakovsky, hvis SAVE Act lykkes med å endre National Voter Registration Act (NVRA), ville bevis-på-statsborgerskap-lover “bli vedtatt i mange stater.”

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.  

Ikke glem

Politiets sjikane mot COMPACT-demonstranter – Syrer knivstikker mann 100 meter unna

Politiets sjikane mot COMPACT-demonstranter – Syrer knivstikker mann 100 meter unna

Hundrevis av mennesker samlet seg i Chemnitz på tirsdag for
Politiet oppdaget Trump-skytter nesten 30 minutter (!) før skuddene ble avfyrt, melder NBC-tilknyttet kanal

Politiet oppdaget Trump-skytter nesten 30 minutter (!) før skuddene ble avfyrt, melder NBC-tilknyttet kanal

Avsløringen reiser spørsmål om hvorvidt andre tiltak kunne ha blitt