«En gjennomgripende frykt har satt seg»: Demokratene er i full panikk over Biden
Foto: Fra Youtube.

«En gjennomgripende frykt har satt seg»: Demokratene er i full panikk over Biden

«En gjennomgripende frykt har satt seg»: Demokratene er i full panikk over Biden

Ifølge Politico har «en gjennomgripende følelse av frykt satt seg på de høyeste nivåene i det Demokratiske partiet over president Joe Bidens gjenvalgsmuligheter, selv blant embetsmenn og strateger som tidligere hadde uttrykt tillit til den kommende kampen med Donald Trump.»

Og mens Demokratene har tilbrakt 2024 så langt med «gledesløs og med utmattende slit», er situasjonen nå nesten fem måneder unna valget, fylt med «angst, morfet til påtagelig frykt», ifølge mer enn et dusin partiledere og strateger tilknyttet partiet som uttalte seg til Politico.

Les også: Biden kaller diskriminerende DEI-politikk for USAs “viktigste styrke

«Du vil ikke være den fyren som blir tatt opp på bånd og sier vi mislykkes, eller at kampanjen er dårlig eller at Biden gjør feil. Ingen vil være den fyren,» sa en parti-kilde nær Det hvite hus, og la til at Bidens forferdelige meningsmålinger «skaper panikk.»

«Dette er ikke, ‘Å, herregud, Mitt Romney kan bli president.’ Det er ‘Å, herregud, demokratiet kan ende.’» la kilden dramatisk til.

Panikken kommer ettersom Trump leder i fem nøkkelstater, samtidig som unge og ikke-hvite velgere skifter fra Biden til Trump. Dette kommer frem i den venstreorienterte avisen New York Times’ spørreundersøkelse:

Strategene har panikk

Strategene mister besinnelsen. Det forteller Demokratiske embetsmenn og partiveteraner det som det er:

Mens Demokratiske kritikere av kampanjens tilnærming – er enige om at abort bør være en vinnende sak – sa at de blir utfordret når [parti] venner presser dem til å argumentere for hvorfor Biden vil vinne.

«Det er fortsatt en vei til seier, men det ser ikke ut som en kampanje som er på vei langs den stien akkurat nå,» sa Pete Giangreco, en mangeårig Demokratisk strateg som har jobbet på flere presidentkampanjer. «Hvis rammen for dette løpet er, ‘Hva var bedre, de 3,5 årene under Biden eller fire år under Trump,’ taper vi den hver dag i uken og to ganger på søndag.» – Politico

Tidligere Clinton-strategen James Carville, er også kritisk og sier den Demokratisk kommunikasjon er full av dritt:

Meningsmåler Nate Silver, som mer eller mindre ble utstøtt av Demokratene for å ha tatt feil i 2016 og siden har blitt moderat konservativ, river i stykker det Demokratiske partiets kommunikasjon om at økonomien går bra, og at folk som klager på inflasjon er løsrevet fra virkeligheten.

Analysetjenesten FiveThirtyEight har Bidens gjennomsnittlige jobbrating på 38,4 %, mot 38,1 % 7. mars – noe som tyder på at uansett hva Biden-kampanjen har forsøkt ikke virker:

“Uansett hva Biden-kampanjen har gjort de siste to månedene – og det er mye aktivitet, inkludert 25 millioner dollar i svingstat-annonseutgifter, ifølge AdImpact – har det bare hatt en begrenset effekt. Ifølge FiveThirtyEight var Bidens gjennomsnittlige jobbgodkjenningsrating 7. mars, dagen for hans State of the Union-tale, 38,1 prosent. Per fredag er den 38,4 prosent.” – Politico

Politico bemerker deretter at Trump har spist opp Bidens ledelse i «sikre» blå stater, og gjennomfører det de kaller «psykologisk krigføring» i New York, California og New Jersey.

Les også: Vivek: Demokratene gir Biden en siste sjanse med debatt

Trump, i mellomtiden, har allerede startet sin inntrengning i sikre blå stater. Hans kampanjes psykologiske krigføring i New York, California og New Jersey – hvor Hus distrikter vil bestemme kontrollen over Kongressens underhus – øker Demokratenes allerede høye blodtrykk.

«New York-Demokratene må våkne,» sa Manhattan Borough President Mark Levine. «Antallet mennesker i New York, inkludert fargede mennesker som jeg møter som sier positive ting om Trump, er alarmerende.»

I mellomtiden knuser Trump Biden når det gjelder pengeinnsamling – med 25 millioner dollar samlet inn forrige måned, ikke inkludert en rekordstor innsamling på 50,5 millioner dollar fra et arrangement i Palm Beach, Florida.

«Listen over hvorfor vi ‘kan’ vinne er så liten at jeg ikke engang trenger å ha listen på telefonen min,» fortalte en demokratisk rådgiver til nyhetskanalen Politico.

Migrasjon tiltrekker migrasjon: Studie avslører integrasjonsmyten
Forige innlegg

Migrasjon tiltrekker migrasjon: Studie avslører integrasjonsmyten

“BEFOLKNINGEN BLIR SKIFTET UT MED AFRIKANERE OG ARABERE”
Neste innlegg

Befolkningsutskiftning og suverenitet: Tom Vandendriessche (Vlaams Belang) intervjuet av TV-kanalen AUF1

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.  

Ikke glem

Asle Toje: - Trump vinner valget

Asle Toje: – Trump vinner valget

Asle Toje om storpolitikk: Valget i USA, Trump vs Biden,
Meningsmålinger tatt umiddelbart etter dommen mot Donald Trump viser at hans støtte ikke har blitt negativt påvirket, han opplever til og med en liten økning i popularitet, spesielt blant uavhengige velgere.

Meningsmålinger etter dommen viser økt støtte til Trump

Meningsmålinger tatt umiddelbart etter dommen mot Donald Trump viser at