Biden kaller diskriminerende DEI-politikk for USAs "viktigste styrke
Biden kaller diskriminerende DEI-politikk for USAs "viktigste styrke

Biden kaller diskriminerende DEI-politikk for USAs “viktigste styrke

Biden-administrasjonen leker med ilden — fremmer rasemotsetninger

Det lenge etterlengtede tilbakeslaget mot Diversity, Equity, and Inclusion (DEI) har endelig kommet, og president Joe Biden gjorde det klart at Demokratene ikke viker en tomme i forhold til den diskriminerende politikken.

Søndag brukte den 81 år gamle demokraten dagen på å piske opp hat mot hvite til de svarte tilhørerne som han kommer til å trenge hvis han skal sikre seg en ny periode i Det hvite hus, og i et par taler skrudde han opp rase-agnene.

Under den siste talen, på Fight for Freedom Fund-middagen som ble arrangert av Detroit-avdelingen av National Association for the Advancement of Colored People (NAACP), forsvarte han DEI overfor en skare av svarte støttespillere.

Verdiene mangfold, rettferdighet og inkludering er USAs viktigste styrke“, sa Biden. “Derfor er jeg stolt av å ha den mest mangfoldige administrasjonen i historien, slik at vi kan dra nytte av alle talentene i landet vårt“, og han skrøt stolt av at han har ansatt folk basert på andre kriterier enn faktiske kvalifikasjoner.

Jeg lovte dere da jeg ble president at jeg skulle ha en administrasjon som så ut som Amerika“, la han til. “Vi har flere afroamerikanere, vi har flere kvinner, vi har flere minoriteter i vår administrasjon enn noen annen administrasjon i hele historien. Det er derfor vi gjør det så forbannet bra.”

Så, som han alltid gjør, påkalte Biden løgnen om at republikanerne forbyr bøker, en grov forvrengning av enkelte delstaters innsats for å beskytte barn mot grafisk homoseksuelt materiale i skolen og for å minimere den rasistiske læren i kritisk raseteori.

Folkens, jeg hadde aldri forestilt meg at det i 2024 ville være folk som venter på å forby bøker i USA. Hva i all verden handler det om?” spurte Biden. “Ikke bare det, de prøver å utslette svart historie. Bokstavelig talt. De tar feil. De forstår ikke. Svart historie er amerikansk historie“, en frekk usannhet, men på det tidspunktet hadde den demagogiske presidentkandidaten fått sitt publikum til å spise av hånden.

Tidligere på søndagen holdt Biden avgangstalen ved Morehouse College i Atlanta, et HBCU, der han i sin appell til de uteksaminerte svarte studentene trakk sterkt veksler på temaer knyttet til raseforakt.

I en tale på National Museum of African American History and Culture i Washington, D.C., anklaget Biden tidligere president Donald J. Trump og hans støttespillere for rasisme på grunn av deres motstand mot de anti-hvite prinsippene i DEI.

En ekstrem bevegelse ledet av min forgjenger og hans MAGA-republikanske allierte, støttet av en ekstrem høyesterett, fjernet positiv særbehandling ved opptak til universiteter og høyskoler“, sa Biden. “Min forgjenger og hans ekstreme MAGA-venner er nå ute etter mangfold, rettferdighet og inkludering over hele USA. De vil ha et land for noen, ikke for alle.”

Hvis du ser på Biden-administrasjonen, så er de på en måte imot alle som har visse synspunkter”, sa Trump i et intervju med Time Magazine nylig. “De er mot katolikker. De er mot mange forskjellige mennesker … Jeg tror det er en klar anti-hvit følelse i dette landet, og det kan vi heller ikke tillate.”

Nå er det helt klart at “mangfold” bare er et kodeord for offisielt sanksjonert rasisme, og at Demokratene er villige til å dø på høyden for å opprettholde DEI-politikken.

Da inderen (63) ble løslatt fra varetekt, beslagla politiet passet hans. Så søkte han om nytt pass hos politiet i Oslo - og fikk det.
Forige innlegg

Drapssiktet innvandrer fikk nytt pass og dro utenlands: –⁠ En feil som ikke skal skje

Medstrømsmedia er tause om hans bakgrunn og kriminelle rulleblad.
Neste innlegg

Abdulqhani er dømt for “rå og brutal” vold som “savner sidestykke”. Nå er han tiltalt for drap

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.  

Ikke glem

«En gjennomgripende frykt har satt seg»: Demokratene er i full panikk over Biden

«En gjennomgripende frykt har satt seg»: Demokratene er i full panikk over Biden

«En gjennomgripende frykt har satt seg»: Demokratene er i full
Joe og Ashley Biden

Ashley Biden bekrefter at dagboken er ekte

I et brev til en dommer bekrefter hun at boken