De to første månedene for «Uten Filter» er en stor suksess
Image by Aasif saif from Pixabay

De to første månedene for «Uten Filter» er en stor suksess

«Uten Filters» leserskare er i sterk vekst.

Av: Øyvind Eikrem, redaktør

Tiden går fort. I dag er det to måneder siden «Uten Filter» ble startet.

Sist måned meldte vi om at «Uten Filter» hadde publisert i noe overkant av 200 nyhetsartikler, meningsinnlegg og kommentarer om hva som skjer i Norge og den store verden. Den første måneden hadde litt over 20,000 forskjellige personer (unike IP-adresser) vært inne på vår side og lest én eller flere artikler. På Facebook-siden vår nådde vi ut til over 34,000 personer. Dette var en start som redaksjonen var godt fornøyd med.

Nå etter måned to så viser tallene at vi har hatt en meget sterk vekst: «Uten Filter» har hatt over 63,000 ulike besøkende (unike IP-adresser) de siste 28 dager, mer enn en tredobling sammenlignet med første måned. I tillegg viser Facebook Meta at vi har nådd ut til mer enn 167,000 forskjellige personer. Akkurat som sist måned så kommer mange av våre lesere tilbake til innhold på våre sider.

Antall artikler som vi så langt har publisert er godt over 500.

Tallene vitner om en ubetinget suksess. Vår ambisjon er å bygge en leserskare og nå bredt ut til folk. Og vi tar sikte på å vokse mye mer i løpet av 2024.

Interessen vi opplever henger sikkert sammen med at «Uten Filter» har blitt lagt merke til for våre saker. Medier som bl.a. TV2 og NRK har nevnt i sin omtale av oss, at vi har vært først ute med å rapportere nyheter. Og vi har våget der andre ikke tør, bl.a. var vi først i å navngi den spionasjemistenkte kurderen som norske hovedstrøms-medier kaller for «Oslo-mannen» eller «den norske statsborgeren».

Vi publiserte også drapsvideoen fra Karmøy, noe som ledet til at politiet tok kontakt med oss.

Vår video med politimannen Henrik har også fått omtale av bl.a. Nettavisen og har like under 10,000 visninger på Youtube.

Samtidig med dette ligger vår redaksjonelle profil fast: Vi skal komme med nyheter av allmenn interesse og sette fingeren på saker som ellers ikke får det fokuset som de fortjener. Slik som vårt valgspråk «Fritt og sannferdig» uttrykker det, så er «Uten Filter» en uavhengig nyhetskanal som ikke lar seg kneble i betente stridsspørsmål i vår samtid.

At våre meningsmotstandere kommer med tøv og karakteristikker om hvem vi angivelig skal være, og hva vår skumle agenda går ut på, er vi fullstendig forberedt på. Dette tar vi ikke nevneverdig notis av, men bruker heller tiden på å lage et produkt som verdsettes av våre lesere.

«Uten Filter» er fortsatt helt i starten av sin løpebane. Vi jobber nå med å utvide vårt tilbud. Både radio og video vil vi satse på i tiden framover. Og vi skal hele veien levere et produkt som våre lesere vil ha.

God sommer ønskes til alle våre lesere!

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.