Viktor Orbán: Det pågår en befolkningsutskifting i Europa
Foto: Viktor Orbán. Skjermbilde fra Youtube.

Viktor Orbán: Det pågår en befolkningsutskifting i Europa

"Det er en befolkningsutskifting i Europa, den europeiske befolkningen minker, og antallet migranter og antallet mennesker som tilhører den muslimske befolkningen som er født her øker radikalt"

Fredag morgen ga Ungarns statsminister Viktor Orbán et intervju på Kossuth Radios program Good Morning, Hungary!, hvor han delte ny informasjon om gårdagens møte med Tysklands kansler Olaf Scholz. Statsministeren delte også detaljer om samtalene han hadde for noen dager siden med Mercedes-Benz-sjefen, samt EU-toppmøtet på mandag.

“Mercedes setter nå opp en investering i Ungarn som vil skape 3.800-4.200 nye arbeidsplasser i Kecskemét,” kunngjorde statsministeren. Han indikerte at “tyskerne vil gjennomføre en betydelig del av de store utviklingene i Ungarn,” og dermed “skape mye økonomisk makt” i landet. “Jeg må bekrefte dette med kansleren først,” la han til, “fordi ungarsk deltakelse i tysk økonomisk utvikling må garanteres.”

Viktor Orbán påpekte også at:

“Europa for øyeblikket trues av en prosess med økonomisk isolasjon.” Han understreket at for Ungarn er åpenhet mot verdensøkonomien en nøkkelspørsmål. “Ikke fordi vi er et verdenshandelsland, (…) men fordi vi produserer for verden.” Med dette i tankene, “har Ungarn den tyske kansleren som sin allierte fordi de er i samme båt,” sa han, “da de også er et produsentland.”

Statsministeren la til at et annet formål med møtet med kansleren ville være å gjennomgå planene for det ungarske EU-formannskapet, som starter 1. juli. Han bemerket at:

“de tre hovedsakene for formannskapet vil være Serbias EU-medlemskap, skattekutt (inkludert familiestøtte), og Europas konkurranseevne.”

EU-toppmøte

Når han snakket om mandagens uformelle arbeidsmiddag, sa statsministeren at gitt det uformelle naturen av møtet, var det naturligvis ikke forumet hvor EUs nye ledere ble offisielt valgt. Dette vil sannsynligvis finne sted i slutten av neste uke i sammenheng med et formelt møte, bemerket han. Han påpekte imidlertid at venstreorienterte partier hadde annonsert under toppmøtet at de hadde nådd en enighet.

“Det europeiske folkepartiet, som kaller seg høyreorientert, har kunngjort at de slutter seg til venstresiden.” Statsministeren la til at posisjoner allerede har blitt delt blant medlemmene av sentrum-venstre (EPP) og venstreorienterte europeiske koalisjonen.

Møtet klarte ikke å komme til enighet om lederne av EU-institusjonene.

Denne koalisjonen som er dannet – liberale, venstre, folkepartiet – ledet av Manfred Weber, som har en rolle som en Beelzebub i ødeleggelsen av Brussel-politikken, (…) er en pro-krig koalisjon,” understreket Orbán. Han la til at de som “vil føre Europa i krig i akselererende tempo” hadde kommet sammen.

Med henvisning til koalisjonens andre program, sa han at “koalisjonen av ‘Weberianere’ er pro-innvandring, de er implementørene av (George) Soros-planen.” Orbán sa at ‘Soros-planen’ krever å bringe én million migranter til Europa hvert år, for “som Soros gjerne låner ut” de nødvendige finansene.

Les også: George Soros kjøper opp den nest største radiokanalen i USA

“Det er en befolkningsutskifting i Europa, den europeiske befolkningen minker, og antallet migranter og antallet mennesker som tilhører den muslimske befolkningen som er født her øker radikalt,” påpekte han. “Dette er den daglige situasjonen i Tyskland,” la han til.

“Tredje, denne koalisjonen nærmer seg spørsmålet om konkurranseevne” fra siden med å øke skattene. “Derfor har vi en pro-krig, anti-økonomisk, og pro-innvandringskoalisjon i Europa: sammenlignet med Weber er Von der Leyen bare en ministrant liten jente,” konkluderte han.

Dette er ikke første gang at det europeiske folkepartiet har gjort dette, samlet nasjonalkonservative velgere og deretter dannet en koalisjon med venstresiden, understreket statsministeren.

“Derfor, selv om maktbalansen har skiftet i offentlig mening til fordel for høyresiden, kan dette ikke direkte håndheves i Brussel nå.”

Krigen i Ukraina

Når han snakket om krigen i Ukraina, sa han at “vesten, ledet av amerikanerne og med Tyskland som en ekstra, ønsker å beseire Russland.” Han la til at toget beveger seg full fart mot krig, men “hvis vi har nok støtte, kan vi trekke nødbremsen på krigen og ungarerne kan gå av dette toget.”

“Minimumsmålet er oppnådd, fordi Ungarn ikke deltar i NATO-oppdraget i Ukraina,” ettersom det har nådd en avtale med ikke bare den nåværende, men også den fremtidige NATO-generalsekretæren om dette.

Les også: Farage: Vesten og NATO har skyld i Russlands invasjon av Ukraina

Prosesser mot Ungarn

Om EUs kamp med Ungarn over migrasjon og EU-domstolens bot, sa Orbán at:

“Manfred Webers mål, nær hans hjerte, er å skade Ungarn fordi vi hindret ham fra å bli president for Europakommisjonen i 2019.”

Den gang vant Von der Leyen med et ni-stemmer flertall, med 13 stemmer fra Fidesz-KDNP på den tiden, “derfor lider Weber av hungarofobi.” Statsministeren minnet om at i 2018, etter å ha vunnet valget, ble prosesser mot Ungarn initiert raskt, og nå har det samme skjedd med domstolens avgjørelse.

Les også: Leder av Soros-støttet NGO feirer massiv 2,3 milliarder EU-dom mot Ungarn

Han understreket at de jobbet med en løsning, deres arbeidsgrupper beveget seg allerede fremover, og at denne boten ville bli betalt av de som vinner på migrasjon og krig. “Vi vil også forsvare oss mot dette ‘Weberianske’ angrepet, vi er sterke nok til å ikke la noen migranter komme inn i vårt land,” konkluderte statsministeren.

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.  

Ikke glem

Den store befolkningsutskiftningen intensiveres i Norge

Den store befolkningsutskiftningen intensiveres i Norge

SSBs nyeste befolkningsfremskrivninger, publisert 5. juni, viser at Norges befolkning
"Jeg er alltid redd" – Alarmerende rapport fra en 26 år gammel kvinne fra Lyon

“Jeg er alltid redd” – Alarmerende rapport fra en 26 år gammel kvinne fra Lyon

Lilis liv er truet. Migranter fra Midtøsten og Afrika har