Brutalt angrep filmet: 20 utlendinger banket tysk 14-åring
Foto fra angrepet. Kilde: Skjermbilde fra X.

Brutalt angrep filmet: 20 utlendinger banket tysk 14-åring

Politiet beskriver det brutale angrepet som et resultat av "tidligere rivaliseringer mellom forskjellige grupper mennesker av ulike nasjonaliteter."

I en sjokkerende video ble en tysk 14-årig gutt banket av 20 utlendinger i byen Gera i det østlige Tyskland.

Politiet sier at gjerningspersonene er av afghansk og syrisk opprinnelse, og de blir nå etterforsket for legemsbeskadigelse, ran, trusler og tvang, samt unnlatelse av å yte hjelp til offeret og for å ha filmet voldshandlingen. Gjerningsmennene publiserte opptaket på sosiale medier etter angrepet.

Avisen Bild, som rapporterte om hendelsen, møter kritikk for å tone den ned ved å skrive: “Heldigvis ble offeret (tysk) bare lett skadet og fikk rødhet og hevelse i ansiktet på grunn av slagene.”

I Bilds video fra Gera blir ansiktene til angriperne uskarpe. Dette er samme publikasjon som aktivt arbeidet for å ødelegge livet til noen tyske ungdommer som sang: “Utlendinger ut, Tyskland for tyskerne,” på øya Sylt, mens de fremhevet ansiktene deres for hele landet på forsiden av Bild.

Les også: [SE VIDEOEN HER] Partyvideo går viralt: Tysk ungdom synger forbudte strofer

Spørsmålet om dobbeltmoral er heller ikke langt unna. Hvis hvite østtyske tenåringer hadde banket en rasemessig minoritet i et mobbeangrep med 20 personer på video, ville det nesten sikkert fremkalt rop om rasisme fra NGOer og topp venstre-liberale politikere skiver Remix News i sin omtale av saken.

Ifølge politiet var årsaken til konflikten “tidligere rivaliseringer mellom forskjellige grupper mennesker av ulike nasjonaliteter.” Det er uklart hvilken rolle offeret spilte i denne konflikten.

Men på grunn av gjerningspersonenes alder, som også ser ut til å være tenåringer, er det lite sannsynlig at de vil møte noen reelle rettslige konsekvenser for mobbingen og torturen som ble fanget på video.

Les også: Tyskland: Opptil 56 prosent av gjerningsmennene ved gruppevoldtekter er utenlandske statsborgere

Utlendinger står i økende grad bak voldelig kriminalitet i Tyskland, med 6 av 10 voldelige tilfeller begått av denne gruppen, til tross for at de utgjør omtrent 14 prosent av befolkningen. Data viser også at tyskere oftest er ofrene for disse angrepene.

Den sjokkerende forbrytelsen kommer på et tidspunkt da vold mot barn og ungdommer er på vei opp i Tyskland. Politiets data viser at vold mot barn økte til 12 377 tilfeller i 2023, med en økning på 17 prosent på ett år. Antallet ikke-tyske mistenkte steg med 24,8 prosent i denne perioden.

Etter resultatene av EU-valgene, hvor det innvandringskritiske partiet Alternativ for Tyskland (AfD) ble det nest største partiet i nasjonen, forklarte borgermesteren i Tübingen, Boris Palmer, deres popularitet ved å si at unge mennesker håndterer konsekvensene av masseinnvandring, noe som får dem til å vende seg til høyreorienterte partier.

Les også: EU-valget: AfD vokser mest blant unge velgere under 24 år

“De opplever hva uregelmessig migrasjon betyr daglig,” skrev Palmer, som tidligere var medlem av De Grønne men nå er uavhengig, på Facebook.

“Fremfor alt, de unge mennene som har kommet alene, endrer leveomgivelsene til unge mennesker. I parken, på klubben, på gaten, på bussen, på togstasjonen, i skolegården,” la han til.

Hans poeng reflekteres i data tilgjengelig fra skolevesenet. Lærere i Berlin, for eksempel, ringte politiet for assistanse fem ganger per dag i 2023, en dramatisk økning i politibistand.

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.  

Ikke glem

Ny forskningsstudie undersøker sammenhengen mellom melk og rasisme

Ny forskningsstudie undersøker sammenhengen mellom melk og rasisme

Dette er ikke satire.
Kulturmarxisme

Hvordan kidnappe et begrep?

Tankevekkende om hvordan kulturmarxistene kaprer debatter før de har startet.