Tyskland: Opptil 56 prosent av gjerningsmennene ved gruppevoldtekter er utlendinger
Illustrasjonsbilde.

Tyskland: Opptil 56 prosent av gjerningsmennene ved gruppevoldtekter er utenlandske statsborgere

En forespørsel fra flere representanter fra Alternativ for Tyskland (AfD) i Forbundsdagen viste: Antallet gruppevoldtekter har økt betydelig siden 2010. Opptil 56 prosent av gjerningspersonene var utlendinger.

En forespørsel fra flere AfD-representanter i Forbundsdagen viste at i løpet av 13 år har antallet gruppevoldtekter i Tyskland økt med 28,3 prosent. I 2023 ble det registrert totalt 761 tilfeller, mens det i 2010 var 593 tilfeller. Ikke bare har antallet tilfeller økt, men også antallet ikke-tyske gjerningspersoner.

Mer enn halvparten var utenlandske gjerningsmenn

I 2010 var andelen ikke-tyske mistenkte 34 prosent. Andelen ikke-tyske gruppevoldtektsmenn økte til utrolige 56 prosent i 2016. I 2023 var den fortsatt 48 prosent. I tillegg er innvandrede som har fått statsborgerskap ikke inkludert. Mørketallet for utenlandske gruppevoldtektsmenn blant tyske statsborgere er sannsynligvis høyt.

Syrere, afghanere, tyrkere, irakere og sigøynere

Blant de ikke-tyske gjerningspersonene er afghanere, syrere og tyrkere de som hyppigst går igjen. Siden 2016 har disse tre nasjonalitetene alltid vært blant de fem øverste i gruppen utenlandske gruppevoldtektsmenn. Også irakere og “rumenere” har fått et tvilsomt rykte. Irakere var allerede i 2010 og 2012 blant “topp fem” øverst på lista over av mistenkte i kategorien utenlandske gruppevoldtektsmenn. Siden 2019 har de konstant vært rekordholdere i denne dystre statistikken. Rumenske statsborgere har totalt vært blant de fem øverste blant gruppevoldtektsmennen i seks år siden 2010. Det antas at disse “rumenerne” er sigøynere.

Kilde: Heimatkurier.at.

Den amerikanske ambassaden i Ukraina utstedte denne uken en surrealistisk og noe uventet advarsel: Amerikansk-ukrainske dobbelt statsborgere kan bli forhindret fra å forlate Ukraina under landets nye mobiliseringslov.
Forige innlegg

Ukraina forbyr personer med dobbelt statsborgerskap å flykte fra krigen, advarer den amerikanske ambassaden

USA: Sykelig overvektig kvinne vinner Miss Alabama og en MANN vinner Miss Maryland
Neste innlegg

USA: Sykelig overvektig kvinne vinner Miss Alabama og en MANN vinner Miss Maryland

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.