La Pride flaggene fires
Foto: Pixabay

La Pride-flaggene fires

Alle skal få elske den de ønsker, forutsatt at de holder seg innenfor loven.

Av: Psykolog Rune Hagen

At dette er et rettmessig krav tilsier ikke at Pride, i en måned, skal kunne bruke offentlige flaggstenger. Pride har fått en posisjon som verken andre merkedager eller forsømte og feilbehandlede grupper har. Nasjonaldagen har en dag, frigjøringsdagen en dag. Kvinnedagen 8. mars har en dag. Det finnes ingen måned eller flaggdag for voldsoffer, tvangsteriliserte eller lobotomerte. Det finnes heller ingen andre politiske ideologier som har rett på å bruke offentlige flaggstenger.

Under de siste 10 årene har Pride blitt en sterk politisk bevegelse.

Historisk sett har ideologien beveget seg fra rettmessige likeverdskrav for homofile og lesbiske, til en aggressiv kampanje for radikal kjønnsideologi. Dette uten at det har vært et folkelig krav, f.eks at barn i barnehagen skal få høre at de kan velge kjønn, noe som så i sin tur har blitt gjenstand for demokratiske prosesser med grundige diskusjoner som fører til vedtak. Beslutningene kommer helt andre steder fra og virker koordinert ved at de fleste vestlige land tilslutter seg uten grundig behandling. Sjansene for at dette er tilfeldig er liten.

Les også: Tvangspreget Pride-flagging: – Det er en ganske sånn nordkoreansk ting å gjøre

Pride ideologien har ført til at den vestlige verden har endret lovverket, undervisning i skole og barnehage, idretten, medisin og akademia. Dette ut fra forestillingen om at kjønn er et følelsesmessig valg og ikke definert av biologi.

Det er en absurd påstand at kjønn kan velges og at det ikke er bestemt av biologi.

Det er et paradoks at man i dag risikerer bøter, straff eller kansellering for å hevde dette. Barn i barnehage og skole ikke skal tvangsutsettes for denne ideologien. Spesielt sårbare barn kan bli skadet av et påtrykk om at de kan velge kjønn. Man mener videre at at kjønnsbestemmende ord som “hen” ikke skal innføres i språket.

Det vises til den internasjonalt kjente Cass rapporten. Denne har ført til at behandlingen i Storbritannia for barna med kjønnsdysfori som er under 18 år ikke lenger skal styres av «the gender affirming model» Denne modellen ligger nært opptil at sårbare barn diagnostiserer seg selv og at inngripende og irreversibel behandling iverksettes på et ytterst tynt grunnlag.

Les også: Ny studie: De fleste ungdommene vokste fra kjønnsinkongruens-diagnose

Det siste tiåret har det i større grad blitt et krav at man skal støtte Pride. Thon hotels besluttet i 2023 at de ikke skulle heise Pride flagg, fordi kjeden arbeidet med inkludering hele året. Presset ble så stort at Thon hotels gikk tilbake på sin beslutning. Det var trusler om boikott og Thon hotels måtte forholde seg til mulige økonomiske tap.

Det er og eksempel på at kristne ikke har villet gå i Jesus tog fordi det kan oppfattes som kritikk av Pride, og at personer har blitt nektet å delta i tilstelninger og mistet arbeid på grunn av utrykt kritikk overfor Pride.

Pride ideologien har redusert ytringsrommet og på den måten ført samfunnet i en mer totalitær retning.

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.  

Ikke glem

#Stolzmonat: Tysk nasjonal stolthet som motvekt til Pride

#Stolzmonat: Tysk nasjonal stolthet som motvekt til Pride

I juni 2023 startet tyske høyreorienterte en kampanje kalt #Stolzmonat
Fingrene væk fra vores børn I Generation Identitær siger vi klart og tydeligt nej til den kønsaktivistiske hjernevask, som børn og unge udsættes for. Hold jer væk fra vores børn! Stop LGBT-ideologien – man kan ikke skifte køn!

Aksjon ved pride-marsj i Aarhus: Man kan ikke skifte kjønn!

Tydelig markering mot radikal kjønnsteori i Danmark.