Aksjon ved pride-marsj i Aarhus: Man kan ikke skifte kjønn!

Tydelig markering mot radikal kjønnsteori i Danmark.

Aktivister i den patriotiske ungdomsorganisasjonen Generation Identitær gjennomførte i dag en bemerkelsesverdig aksjon under Aarhus Pride. Aktivistene hang opp et gigantisk banner med budskapet:

“Stop vanviddet: Man kan ikke skifte kjønn!”.

Med denne aksjonen ønsker de ifølge en uttalelse på organisasjonens nettsider å uttrykke sin klare motstand mot det de beskriver som kjønsaktivistisk indoktrinering av barn og unge i skoler, medier og kulturliv.

Motstand mot kjønsaktivisme

Generation Identitær mener at barn og unge utsettes for radikale og usanne idéer om at kjønn er noe man selv kan velge, og at problemer knyttet til kjønnsdysfori kan løses gjennom eksperimentell kirurgi og hormonbehandling. Gruppen argumenterer for at slike behandlinger kun kan endre utseendet, men ikke biologisk fakta. De hevder at kjønn er medfødt og uforanderlig, og at forsøk på å endre det er basert på en løgn.

Kritikk av LGBT-ideologi

Aktivistene kritiserer LGBT-bevegelsens oppfatning av kjønn som flytende og formbart. De mener at denne ideologien forsøker å løsrive individet fra naturens og samfunnets tradisjonelle kjønnsroller, noe de anser som skadelig. Ifølge Generation Identitær har behandlinger som hormonbehandling og kirurgi alvorlige fysiske og psykiske konsekvenser, inkludert risiko for osteoporose.

Barn som målgruppe

Gruppen hevder at barn er en spesielt sårbar målgruppe for kjønsaktivistiske idéer, som de mener blir fremmet gjennom underholdning og undervisning. De påpeker at programmer rettet mot barn, både på statsfinansierte kanaler og i amerikanske tegnefilmer, samt undervisningsmateriale i skolen, ofte inneholder slike budskap. Organisasjoner som Sex & Samfund og Normstormerne blir trukket frem som aktører som ifølge Generation Identitær bidrar til indoktrineringen.

Ny video fra Tykland viser politikvinne løper BORT fra terroristen
Forige innlegg

[VIDEO] Politikvinne løper BORT fra terroristen i Tyskland

Nei til flere amerikanske baser i Norge!
Neste innlegg

Nei til flere amerikanske baser i Norge!

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.  

Ikke glem