Dansk patriotisk ungdomsorganisasjon: Stem for remigrasjon!
Foto: Generation Identitær.

Dansk patriotisk ungdomsorganisasjon: Stem for remigrasjon!

"Det er tid for en ny europeisk visjon, som fokuserer på remigrasjon og beskyttelse av våre ytre grenser"

Aktivister fra den patriotiske ungdomsorganisasjonen Generation Identitær (norsk: Generasjon Identitet) har i forbindelse med Europa-Parlamentsvalget helgen satt opp egne valgplakater med to klare budskap til danskene: “Stem for remigrasjon” og “Bygg Fort Europa”. Mange danske lover er utformet med utgangspunkt i EU. Derfor er det kommende Europa-Parlamentsvalget viktig også i Danmark.

Organisasjonen skriver i en uttalelse: “Det er tid for en ny europeisk visjon, som fokuserer på remigrasjon og beskyttelse av våre ytre grenser. Forandringen starter med deg og din stemme!”

Saken fortsetter:

Foto: Generation Identitær.
Foto: Generation Identitær.

Les også: Aksjon ved pride-marsj i Aarhus: Man kan ikke skifte kjønn!

De unge aktivistene skriver videre: “Akkurat nå skjer det noe spennende i flere av de toneangivende EU-medlemslandene. Vi ser for første gang på mange år partier som reelt vil stanse masseinnvandringen og vende den demografiske utviklingen. Partier og kandidater som har visjoner for et Europa for europeere. Remigrasjon er satt på dagsordenen og en del av det politiske programmet enkelte steder.”

“… Alt for lenge har EU vært dominert av globalister som verdsetter hensynet til grenseløs kapitalisme over europeernes rett til egne hjemland. Det er på høy tid at vi vender denne utviklingen og får igangsatt en ny europeisk visjon – en visjon for remigrasjon som kan snu befolkningsutskiftningen, samt Fort Europa som kan sikre våre ytre grenser og dermed vår fremtid.

Forandringen starter med deg og din stemme. Det er et viktig valg du skal til på søndag. Sørg for at du setter ditt kryss ved en kandidat som vil stoppe masseinnvandringen og snu den demografiske utviklingen.”

Foto: Generation Identitær
Foto: Generation Identitær

Uten Filter har tidligere omtalt at meningsmålingene viser at konservative og patriotiske partier denne gangen kan bli valgets store vinnere i helgens EU-valg. Spesielt gjelder dette for Alternativ for Tyskland, AfD – det største konservative partiet i EUs største medlemsland. Ved det siste EU-valget i 2019 fikk AfD elleve prosent av stemmene, noe som ga dem ni mandater. Ferske meningsmålinger tyder på at partiet nå vil få over 15 prosent og dermed rundt 15 mandater.

7 av 10 europeere ønsker remigrasjon

En undersøkelse utført av BVA Xsight på vegne av ARTE Europe Weekly bekrefter idéene til alle som har tatt til orde for remigrasjon som politisk virkemiddel i innvandringsdebatten. Sju av ti europeere er misfornøyde med sitt lands migrasjonspolitikk. Dette tallet er enda høyere i de tyskspråklige landene. 

Etter Iron Dome-angrep, avfyrer Hizbollah sin første rakett mot israelske jagerfly, USA frykter iransk intervensjon
Forige innlegg

Etter Iron Dome-angrep, avfyrer Hizbollah sin første rakett mot israelske jagerfly, USA frykter iransk intervensjon

Tyskland avviser tilbud fra Taliban, vil ikke sende afghanske voldtektsmenn og mordere hjem
Neste innlegg

Tyskland avviser tilbud fra Taliban, vil ikke sende afghanske voldtektsmenn og mordere tilbake

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.  

Ikke glem

Øyvind Thuestad: Hva er årsaken til voldsbølgen?

Øyvind Thuestad: Hva er årsaken til voldsbølgen?

"Dårlig forebygging", ifølge Barneombudet.
Trump lover den største deportasjonen i USAs historie: – Vi har ikke noe valg

Trump lover den største deportasjonen i USAs historie: – Vi har ikke noe valg

Trump kritiserte Joe Bidens innvandringspolitikk.