Elitens Gaslighting om Bidens mentale helse avslørt
Bilde: Fra video

Elitens gaslighting om Bidens mentale helse avslørt

Det har lenge vært populært å kalle Joe Biden for "Morning Joe", ettersom han sjelden er å se offentlig på kvelden.

Stadig nye forklaringer på Bidens prestasjon under debatten:

Han blir sliten i firetiden.

Alle småbarnsforeldre gjenkjenner dette: barn trenger mye hvile.

Alle som har gamle foreldre gjenkjenner det også: de trenger en middagshvil. Gjerne flere.

Fra Facebook

Jill Biden har berättat vad maken Joe Biden sade till henne direkt efter fiaskodebatten mot Donald Trump.

– Jag vet inte vad som hände, Jill. Jag kände mig inte på topp, sade Joe Biden.

Presidentens medarbetare säger nu att orsaken till Bidens svaga debattinsats är hans inrutade arbetstider. Mellan klockan 10 och 16 är Biden nämligen pålitligt engagerad, skriver tidningen Axios – men därefter blir han trött.

Expressen

Joe Bidens katastrofale debattopptreden forrige uke har gjort det umulig å benekte hans mentale svekkelse. Likevel prøver den vestlige eliten seg på gaslightning” (misledning til egen fordel) av offentligheten, ved å late som de var uvitende om dette inntil nå.

Time Magazine publiserte en artikkel med tittelen “Inside Biden’s Debate Disaster and the Scramble to Quell Democratic Panic”, mens CNN rapporterte om hvordan “Foreign diplomats react with horror to Biden’s dismal debate performance”. Begge gir inntrykk av at Bidens mentale tilstand kommer som en overraskelse for alle som kjente ham.

Sannheten er at de har vært klare over dette hele tiden, men dekket det til ved å hevde at slike påstander var “russisk propaganda” eller “konspirasjonsteorier”. Mange hevder at grunnen til dette, er at de aksepterte at Demokratene installerte Joe Biden som en reell marionett i Det hvite hus, som den liberale globalistiske eliten kunne kontrollere. Dette var en etterlengtet endring fra Trump, som var altfor selvstendig for deres smak. Det beroliget også USAs allierte, som mislikte Trump.

Les mer: “Han trekker seg ikke”: Biden står fast etter katastrofal debatt

De har alle spilt med på løgnen om at Biden er i topp mental tilstand, av politisk bekvemmelighet. Nå er det umulig å opprettholde illusjonen lenger. Derfor later de nå som om de er overrasket og sjokkerte. Eliten bør ikke slippe unna med sin siste gasslighting, og bør avsløres for én av de største dekkoperasjonene i amerikansk historie. Mange mener at landet styres av et skyggenettverk av transnasjonale og innenlandske eliter, som er forent av sin radikale liberale globalistiske ideologi.

Biden ble valgt som demokratenes kandidat i 2020, nettopp fordi han allerede var senil, og dermed helt kontrollerbar. Partiet, som fungerer som det offentlige ansiktet til det ovennevnte elitens nettverk, ønsket noen som ville gjøre hva disse ønsket for innenriks- og utenrikspolitikken. Spesielt ønsket de å forvandle Amerika til et liberal-globalistisk mareritt.

Sannsynligvis vil de aldri få en ny sjanse til å installere noen som Biden, siden 2020 var et eksepsjonelt valgår på grunn av utvidet anledning til poststemme-givning grunnet Covid-19. Disse forholdene kan neppe replikeres på samme måte igjen, uansett hvor hardt eliten prøver.

Selv om det nå er et press fra noen for å erstatte ham under partiets kommende nasjonale konvensjon, påpekte både Politico og NBC News at dette ville være en vanskelig prosess, så det er ingen garanti for at de vil forsøke det. Når det er sagt, kan han også ende opp i en slags nødsituasjon, som svekker ham mer enn han allerede er, så dette scenariet kan likevel ikke utelukkes.

Les mer: Republikanere advarer mot valgfusk: Migranter får valgregistreringsskjemaer uten statsborgerskapsbevis

Enhver erkjennelse av at de var klare over dette, ville avslørt hva mange mener var deres rolle i 2020s “de facto kupp“, som var elitens hittil siste etter 2001, 1974 og 1963. Den gang ble 9/11 (2001) utnyttet som påskudd for å heve den nasjonale sikkerhetsstaten til neste nivå, mens Nixons avgang i møte med CIAs Watergate-skandale (1974) var ment å fjerne en virkelig, uavhengig og populær leder. Når det gjelder Kennedys attentat (1963), mener mange at det var for å stoppe hans planlagte tilbaketrekning fra Vietnam.

Uansett, om beslutningen tas om å erstatte Biden, har dette sine fordeler ved å sette en mer offentlig appellert kandidat på stemmeseddelen, men også sine ulemper ved å skape panikk om partiets valgutsikter — vil eliten gjøre alt for å dekke over sin kunnskap om hans mentale tilstand.

Å erkjenne at de visste om dette vil etterlate liten tvil i mange menneskers sinn om at valget i 2020 faktisk var elitens siste kupp, noe som er grunnen til at de overdriver med å late som de er overrasket.

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.  

Ikke glem

Joe Biden trekker seg allerede denne helgen?

Joe Biden trekker seg allerede denne helgen?

Joe Biden har tidligere sagt at han skal fortsette inntil
Tilsynskomiteen stevner tre topphjelpere i Det hvite hus angående president Bidens helse K

Biden holder en pressekonferanse under NATO-toppmøtet

USAs president Joe Biden skal holde en pressekonferanse etter NATO-toppmøtet