En ulovlig innvandrer ble deportert under Trump, men fikk komme tilbake av Biden-regimet og drepte en tre måneder gammel baby …

En ulovlig innvandrer ble deportert under Trump, men fikk komme tilbake av Biden-regimet og drepte en tre måneder gammel baby …

Dette er en historie som i et seriøst land ville utløst en revolusjon. Historien handler om en voldelig illegal innvandrer som ble deportert under president Trump og deretter sluppet inn igjen av Biden-regimet. Atter en av dem man kan kalle Bidens “mønsterborgere”. Da han kom tilbake til USA, myrdet dette illegale monsteret en uskyldig tre måneder gammel baby.

Fox News rapporterer

Myndighetene i Texas har arrestert og siktet en ulovlig innvandrer i forbindelse med dødsfallet til en 3 måneder gammel baby den 21. april.

Montgomery County Sheriff’s Office sa Melvin Jesus Aquino Enriquez, 26, av Porter, er siktet for skade på et barn og overfall/familievold.

Myndighetene reagerte først på rapporter om et skadet barn i hjemmet der Enriquez bodde i 25000-blokken av Needham Road i Porter 14. april og “startet umiddelbart en grundig etterforskning av omstendighetene rundt barnets skader”, sa sheriffkontoret i en pressemelding.

Babyen ble innlagt på sykehus, men til slutt “bukket under for” skader 24. april.

MCSO Special Victims Unit venter på obduksjonsresultatene for å “ytterligere fastslå omstendighetene som førte til barnets utidige og ødeleggende død”, og på dette tidspunktet vil tjenestemenn avgjøre om “passende ytterligere anklager” er berettiget, sa sheriffens kontor.

Den mistenkte er for tiden arrestert på $ 75,000 kausjon. Immigration and Customs Enforcement (ICE) har også plassert en arrestordre på Enriquez “på grunn av hans innvandringsstatus”, sa lensmannskontoret.


En rekke politikere i USA har kommentert det grufulle drapet. Kongressmann Troy E. Nehls kritiserer president Biden for å ha sluppet inn “bad hombres” i landet:

En ulovlig innvandrer er pågrepet og siktet i forbindelse med dødsfallet til en baby i Texas. 

Den ulovlige utlendingen ble tidligere deportert i 2020. 

Joe Bidens grensekrise inviterer bad hombres inn i lokalsamfunn over hele landet, og han gjør ingenting for å stoppe det.”

Dette er realiteten av Bidens Amerika. Han versjon av “build back better”: Å erstatte anstendige, hardtarbeidende amerikanere med voldelige illegale innvandrere som myrder spedbarn.

Kongressmannen fra fra Texas Lance Gooden har kommentert saken på X:

En ulovlig innvandrer drepte nylig en tre måneder gammel baby i Texas.

President Trump deporterte den ulovlige utlendingen i 2020, mens Biden slapp ham inn igjen.

Dette kaller Biden en “mønsterborger”.

Kina og India vil gjerne ha blåøyde barn
Forige innlegg

India og Kina vil gjerne ha blåøyde barn

Geert Wilders inn i regjering!
Neste innlegg

Geert Wilders inn i regjering!

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.