judas
judas

Norge gis bort i bøtter og spann!

Utøvende norske politikere foretar seg det ene nasjonsødeleggende innspillet etter det andre. Alt mens velgerskaren ser ut til å svelge unna de sprøeste bortforklaringer uten å blunke synderlig.

Av VOX

Nordmenn kan ved første øyesyn se ut til å å akseptere nær sagt alt de serveres. For ikke å si fraranes – daglig.

Mediene svikter

Den viktigste grunnen til dette er selvsagt at hovedstrømsmediene ikke lenger er demokratiets voktere, men snarere talsmenn for nettopp de utøvende maktmenneskene i samfunnet vårt som de skulle holde øye med på folkets vegne. Kjøpt og betalt av statlige subsidier, momsfritak og direkte pressestøtte. Slik sett faller hele grunnlaget for et moderne demokratisk samfunn i fisk. Politisk rævslikking har overtatt der skribentene tvert i mot skulle gått tett på klingen til maktmennesker som forvalter fellesskapets midler.

Gir bort formuen vår

Selv ikke Grunnloven unnslår eliten seg fra å hoppe glatt bukk over. Mens de allernådigst “feirer” grunnlovsdagen av gammel vane. Og nasjonens tidligere felleseie gir de i skrivende øyeblikk bort til sine førende yndlinger på kontinentet. Og samtidig er det snart ikke en urolig bakevje worldwide der ikke politikere og byråkrater pøser inn oljefondmidler i bøtter og spann. 

Barth’en på farten

I Midt-Østen barker i dette øyeblikk to religiøse megakulturer sammen som begge mener de er guds utvalgte folk, til akkompagnement av bomber og raketter. Enhver sindig og forstandig person forstår umiddelbart at dette må man holde seg langt borte fra. For her blir det aldri fred om det finnes bare to mann tilbake på valen. Og slett ikke dersom religionene får råde grunnen. Men Barth’en skal hit også og blodtappe oljefondet. Som før het Statens Pensjonsfond Utland – Ola og Karis sparekasse.

Ran av våre etterkommere

Så kan man spørre seg – er det von i hangande snøre? Går det an å få folk til å skjønne at gamlelandet er i ferd med å viskes av kartet. Og omgjøres til en global provins der oljen, gassen, elektrisiteten, fisken, trelasten og alle mineralforekomstene ikke lenger tilhører ur-nordmennene, men er kuppet og ranet til fordel for et Europa som er i ferd med å gå på en egen-generert megasmell av historisk format. Skal ikke lenger våre etterkommere kunne se frem til å nyte fruktene av sine forfedres verk? Rett og slett fordi landet og kulturen vår er kuppet av globalregissører med klubbhus i Davos. Ja det er opp til hver enkelt nordmann å avgjøre om man bare skal la høna sparke og humla suse til vår egen undergang, eller benytte frihetens siste rester til å stå opp for alt våre fedre kjempet for.

Bildmontage: Heimatkurier | Migrant: Midjourney | Infografik: Twitter.com - @Livrenoirmedia
Forige innlegg

Muslimske velgere i Frankrike: 71 prosent stemmer på venstreorienterte partier

jemen
Neste innlegg

Se: Houthiene skyter ned en fjerde amerikansk Reaper-drone

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.  

Ikke glem

Foto: Pro-Palestina aktivister tok seg inn i Arendal bystyre. Fotograf: Maurith Julie Fagerland.

Pro-Palestina aktivister stormet bystyret: Fikk gjennomslag for boikott av israelske varer

Partiet Rødt initierte demonstrasjon inne i Arendal bystyret - kommunestyrerepresentanter
Snik-EUismen må stoppes

Snik-EUismen må stoppes

"Jeg oppfordrer derfor alle nordmenn til å arbeide for å