Verden skal bli ett - rike land fattiggjøres
Verden skal bli ett - rike land fattiggjøres

Verden skal bli ett – rike land fattiggjøres

Global-arkitektene er i full gang.

Av: Vox.

Kan en verdensregjering leve med en fortsatt markant forskjell mellom planetens uensartede kulturer? Der noen er velorganiserte og velstående, mens andre i varierende grad er mer eller mindre uorganiserte, fattige og til dels kaotiske og massivt korrupte.

Optimal likhet er målet

Selvfølgelig ikke. Men skal tilnærmet global likhet oppnås, er forskjellene så formidable at global-arkitektene ikke kommer utenom at like viktig som at noen må løftes, så må de vellykkede trykkes ned. Det er dette vi ser utspille seg også i Norge – ja hele Europa og USA.

Vesten raseres

Infrastruktur, industri, forretningsvirksomhet og handel raser daglig utfor stupet. Landet med en av verdens største statlige pengebinger sliter med en valuta snart ingen satser på. Ikke å undres over når norske politikere selv i minkende grad satser på sitt eget land. Støttekjøp og investeringer på hjemmebane ville gi utenlandske investorer tiltro til landet nord for Svinesund. Og kronen hadde svingt seg opp på en, to, tre.

Les også: Norge gis bort i bøtter og spann!

Marx på høygir

Denne statlige, gigantiske skakk-kjøringen av eget ve og vel kan ikke ha noen annen årsak enn et historisk bidrag for å ødelegge store deler av vestens sosiale, pekuniære og samfunnsmessige overlegenhet. En ny verdensordens sosialist-orienterte likhetsideal skal stikk i strid med menneskenaturen presses ned over all tidligere vellykkethet i den hensikt å forebygge fremtidige uro worldwide. Vi er i virkeligheten vitner til tvangsgjennomføring av Marx, Stalin og Mao i turbofart.

Bløffen om folkestyre

Ingenting av det vi serveres fra Løvebakken og tilliggende herligheter er derfor lenger det det gir seg ut for. Løfter om mer velstand og frihet er i virkeligheten en strategisk bløff. Snikk snakk om folkestyre og demokrati desavueres i neste øyeblikk og kalles med den dypeste forakt for populisme, “sammensurium” og “deplorables”. Det skal ikke mange friske hjerneceller til for å annamme at den politiske eliten ikke lenger ser på seg selv som folkets tjenere, men snarere har konvertert sine respektive land om til forstadiet for en ny, revolusjonær verdensorden – der de imidlertid selv skal være unntatt fattiggjøringen.

“Die entliche Lösung” 

I virkeligheten er vi vitner til sosialismens seneste krampetrekninger. 35 år siden muren i Berlin ble revet av rasende innbyggere som  sultne sa: -Staten later som de betaler, så vi later som vi jobber.Skulle du fremdeles ikke ta inn over deg at intet mindre enn styre av hele jorden er målet for denne elitens politiske oksehunger, så slå bare opp på Regjeringens egne hjemmesider der de presenteres for nettopp Agenda 2030 – forstadiet til “Die entliche Lösung” – 85 år etter.

– Dette er ren knebling av ytringsfriheten
Forige innlegg

– Dette er ren knebling av ytringsfriheten

Gen-Z og millennials ble solgt en stor løgn av det liberale utdanningskomplekset. Og de finner raskt ut at gradene deres er verdiløse.
Neste innlegg

29% av amerikanerne mener at høyere utdanning ikke er verdt det

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.