Snik-EUismen må stoppes
Foto: Europaparlamentet. Offentlig eiendom.

Snik-EUismen må stoppes

"Jeg oppfordrer derfor alle nordmenn til å arbeide for å ta igjen selvråderetten"

Av: Vidar Kleppe. Bystyrerepresentant for Kleppelista i Kristiansand

På stadig flere områder viser Europa-monsteret EU at det har sine klør, fangarmer og tentakler langt innover Norges grenser, og helt inn i vår private økonomi. Med pålegg, instrukser, kontroller, regler for ditt, og for datt. Det er etter hvert bare ørsmå millimetere som skiller oss fra «fullverdig» medlemskap!

For å ha full kontroll med outsideren Norge har de utstyrt oss med EØS-avtalen, og Schengen-avtalen, som sikrer Norge vidåpne porter mot verden, samt den viktige posisjon som verdens sosialkontor nr. 1. EU bestemmer hvilken mat vi skal få spise, hvor den kommer fra, og hvem som skal holde kjeft om manglende kontroll av maten vår, f.eks. juleribben, og infisert kylling… Fra en verden med resistente småkryp.

Les også: Venstreorientert belgisk statsminister trekker seg: Høyrepopulistiske partier på fremmarsj

EU bestemmer også at norske biler skal kontrolleres slik og slik, at barnehage-barn må ha perle-grus overalt, så de ikke skal slå stumpen sin, hvordan regelverk og forvaltning skal drives, med EU-direktiv i bunkevis – som kan gjøre Eiffel-tårnet misunnelig. 

Jeg oppfordrer derfor alle nordmenn til å arbeide for å ta igjen selvråderetten, Norges suverenitet, og vise EU at vi faktisk klarer å ta vare på oss selv som enn fri og selvstendig nasjon, som ikke lar seg styre i ett og alt av Brussel. Nok er nok!

Venstreorientert belgisk statsminister trekker seg: Høyrepopulistiske partier på fremmarsj
Forige innlegg

Venstreorientert belgisk statsminister trekker seg: Høyrepopulistiske partier på fremmarsj

Europaparlamentsvalget
Neste innlegg

Sverigedemokrater sang med til “forbudt” låt

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.  

Ikke glem

Foto: Pro-Palestina aktivister tok seg inn i Arendal bystyre. Fotograf: Maurith Julie Fagerland.

Pro-Palestina aktivister stormet bystyret: Fikk gjennomslag for boikott av israelske varer

Partiet Rødt initierte demonstrasjon inne i Arendal bystyret - kommunestyrerepresentanter
Knivangrep på AfD-politiker i Mannheim

[VIDEO] Knivangrep på AfD-politiker i Mannheim

Ledende AfD-politikere fordømmer angrepet.