08/05/2024

«Mitt Europa bygger murer»: Sverigedemokraterna lanserer EU-valgkampanje

EU-valget om en drøy måned vil stå i det europeiske selvforsvarets tegn. Sveriges nest største parti i meningsmålingene har derfor presentert sitt hovedkrav, som skal sette en stopper for migrantstrømmen. Det er en krigserklæring mot den politiske konkurransen og den migrasjonsavhengige EU-eliten.

Den 25. april var tiden kommet. Under tittelen «Mitt Europa bygger mur: mot innvandring, mot kriminelle gjenger, mot islamister», som prydet alle plakatene, presenterte partileder Jimmie Åkesson EU-kampanjen. På pressekonferansen til Sverigedemokraterna, som får opp mot 21 prosent i nasjonale meningsmålinger, gikk Åkesson hardt ut mot de siste årenes og tiårenes migrasjonspolitikk. Selve slagordet henspiller på et utsagn fra tidligere statsminister Stefan Löfven (S), som etter velkomstkuppet i 2015 ble berømt for å ha sagt «Mitt Europa tar imot flyktninger. Mitt Europa bygger ikke murer”, ifølge European Conservative.

Åkesson pekte på de alvorlige konsekvensene denne holdningen har hatt for landet hans: økonomiske, sosiale og fremfor alt kulturelle konsekvenser, understreket han. Det skandinaviske landet fungerer nemlig ofte som et negativt eksempel på ukontrollert massemigrasjon fra Asia og Midtøsten. For bare noen uker siden ble en far først mobbet og deretter skutt og drept av en gjeng migranter på høylys dag i nærvær av sønnen sin. Handlingen sjokkerte hele landet, men dessverre har importert vold nå nærmest blitt en del av hverdagen. Årsaken til dette er erstatningsmigrasjonen av arabere, særlig etter krisen i 2015. Denne erkjennelsen har nå også nådd politikere på venstresiden.

“Mr. Bean” om viktigheten av Ytringsfrihet
Forige innlegg

“Mr. Bean” om viktigheten av Ytringsfrihet

Victoria Silvstedt gir Alternativ för Sverige reklame i forkant av EU-valget
Neste innlegg

Victoria Silvstedt gir Alternativ för Sverige reklame i forkant av EU-valget

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.