befolkningsutskiftning
Foto: Skjermdump fra X.

Sverigedemokratene: Det pågår en befolkningsutskiftning

Et av Sveriges største partier påpeker statistisk fakta.

I går, mandag 3. juni, publiserte Sverigedemokratene et innlegg om Den store utskiftningen på sosiale medier. Budskapet omhandler det de beskriver som et pågående “folkutbytte” i Sverige. Partiet påpeker at mer enn hver fjerde person i Sverige i dag har utenlandsk bakgrunn.

I innlegget kritiserer Sverigedemokratene både Socialdemokraterna og svensk media for å fremstille denne utviklingen som en konspirasjon eller myte. Partiet viser til statistikk fra Statistiska centralbyrån (SCB) som bekrefter deres påstander.

Sverigedemokratene påpeker at tallene viser at andelen mennesker som enten er født i utlandet, eller er født i Sverige med to utenlandsfødte foreldre, beregnes til å være rundt 27 prosent i 2023. Dette tilsvarer mer enn hver fjerde person i Sverige. Når man også inkluderer personer med en innenlandsfødt og en utenlandsfødt forelder, stiger andelen til cirka 35 prosent, noe som tilsvarer mer enn hver tredje person i landet.

Tallene fra SCB ble også kommentert av Tobias Hübinette, Sveriges kanskje mest profilerte “antirasist”. Han uttrykte støtte til den pågående demografiske endringen i Sverige:

Saken fortsetter under:

Les også: Den store befolkningsutskiftningen i Østerrike: Negative fødselstall, innvandringsvekst på 126.000

Videre påpeker Sverigedemokratene i innlegget at selv om det finnes mange individer i denne gruppen som ikke utgjør noe problem, og som er svenske i det vesentlige eller har ambisjoner om å bli det, så er realiteten at svært mange mennesker i Sverige har sin kulturelle identitet og lojalitet et annet sted.

Sverigedemokratene hevder at Sverige har gått fra å være et homogent, trygt og vellykket land til å bli et “mangfoldig kaos” hvor flere områder ikke lenger kan betraktes som svenske. De legger skylden på flere tiår med det de kaller uansvarlig migrasjonspolitikk, og understreker at dette verken er en myte eller en konspirasjonsteori, men et faktum.

Innlegget har allerede skapt sterke reaksjoner og debatter på sosiale medier, med både støtte og kritikk fra ulike hold.

Selve posten kan leses her:

Knivangrep i Tyskland på Michael Stürzenberger
Forige innlegg

Samlesak: Draps­mannen nektet asyl­ i 2014, og minnesmarkeringen ble forsøkt angrepet

De har vært korrupte lenge. Hvorfor sparker Putin sine generaler nå?
Neste innlegg

De har vært korrupte lenge. Hvorfor sparker Putin sine generaler nå?

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.  

Ikke glem

Viktor Orbán: Det pågår en befolkningsutskifting i Europa

Viktor Orbán: Det pågår en befolkningsutskifting i Europa

"Det er en befolkningsutskifting i Europa, den europeiske befolkningen minker,
Foto: Skjermdump fra X. Project Veritas.

Tjenestemann i Bidens utenriksdepartementet innrømmer at “Den store utskiftningen” skjer med overlegg; “De vil endre demografien i USA”

“Jeg skulle ønske folk visste at vi lar inn kriminelle