08/05/2024

Victoria Silvstedt gir Alternativ för Sverige reklame i forkant av EU-valget

Den svenske Playboy-modellen Victoria Silvstedt figurerer i en reklamevideo på Instagram for Alternative för Sverige (AfS).

I videoen uttaler Silvstedt:

– Wow, sier jeg bare. Hvilken energi AfS bød på nede i Gøteborg, sier hun og legger til at «Sveriges heteste turné» fortsetter i Stockholm torsdag.

I etterkant rapporterer den svenske avisen Aftonbladet at Silvsted raser. Hun forteller at hun er blitt lurt av AfS og meddeler at de «lot som om det var et band».

Alternative för Sverige er det eneste svenske partiet som stiller til EU-parlamentsvalget i Sverige nå i juni som er for at landet skal melde seg ut av unionen. Sverigedemokratene (SD) har derimot uttalt at det ikke er praktisk mulig å få dette til, og har avfunnet seg med medlemskapet.

Tidligere i år figurerte den kjente tidligere fotballspilleren Glenn Hysen i en lignende reklamevideo for AfS. Hysen oppfordret folk til å lytte til partileder Gustav Kasselstrand i sin 1. mai-tale i Gøteborg. Også han mente seg lurt i etterkant.

Ifølge Aftonbladet så svarer Alternative för Sverige på en av sine kontoer i sosiale medier med at de ikke lar lurt noen, men har vært helt åpne. De legger til at «media som freaking out er å forvente, men det er ikke verdt å pudle for de hyenene.»

«Mitt Europa bygger murer»: Sverigedemokraterna lanserer EU-valgkampanje
Forige innlegg

«Mitt Europa bygger murer»: Sverigedemokraterna lanserer EU-valgkampanje

Øyvind Eikrem, Red
Neste innlegg

Hvorfor starter vi «Uten Filter»?

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.