09/05/2024

Interessant foredrag på Jæren: Kjønn basert på skjønn i lærebøkene?

Foreldre.net arrangerer to møter om "Kjønn basert på skjønn i lærebøkene". Brynjar Østrem vil diskutere dagens utfordringer og konkrete tiltak for å styrke tradisjonelle verdier.

Den nasjonale foreningen Foreldre.net tar tak i en brennende samfunnsutfordring med to interessante arrangementer på agendaen. Med et sterkt fokus på å bevare tradisjonelle verdier, inviterer de foreldre og foresatte til et dypdykk i temaet “Kjønn basert på skjønn i lærebøkene”.

Etter to suksessfulle møter på Jæren, vil foredragsholder, Brynjar Østrem, presentere sitt innsiktsfulle perspektiv på utfordringene knyttet til dagens lærebøker. Med en radikal ideologisk vending i skolelitteraturen blir det stadig viktigere for foreldre å forstå og adressere denne utviklingen.

På Vågen videregående skole i Sandnes den 27. mai kl. 20:00, og på Misjonshuset Varhaug den 28. mai kl. 20:00, vil Østrem utforske begrepet kjønnsidentitet, dets konsekvenser for dagens ungdom, og hva voksne kan gjøre for å styrke tradisjonelle verdier og trygghet for barn.

Med en oppfordring til å ta med seg andre foreldre og besteforeldre, ønsker Foreldre.net å skape en åpen og konstruktiv dialog om temaet som berører så mange familier i dagens samfunn.For mer informasjon om arrangementene og påmelding, besøk Foreldre.net sin Facebook-side.

Stortingets kontrollkomite: PST får hovedansvaret for pride-angrepet
Forige innlegg

Stortingets kontrollkomite: PST får hovedansvaret for pride-angrepet

Dette vil faktasjekkerne aldri gjøre
Neste innlegg

Dette vil faktasjekkerne aldri gjøre

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.